Första AWn utomhus

20:59 2019-04-18

OMG is it Blair Waldorf on The Mets steps?! Drinking some Aperol spritz and eating olives?

Ha! Ha! Tok eller! Det var ju bara jag. Päschon! På min första utomhus-aw för året. Efter inspelningen drog jag, Niki och Parisa till Bleck och drack aperol och myste på. Tänk att nu händer det, utesittandet, nu ska vi passa på och njuta och känna press för att vi inte njuter tillräckligt. Jag råkade dock spilla ut min drink över assistent-Nikis sko. Perfekt när man inte känner nån jätteväl och ska va en trovärdig person 8-)

Trenchen är från h&m, byxorna och skorna med. Väskan (lavendel såååå 2019) är från Carin Wester. Solglasögonen var Parisa gullig och lånade ut eftersom jag blir ”rädd för migrän” när jag sitter i solen utan.

Sen hände det här.

Sara (som för övrigt är min underbara tandläkare med sin egna klinik Nytorgstandläkarna!!! gå dit!!!) kom förbi med sin kompis hund.

UR

SÄK

TA

?

Jag som inte är så ”intresserad” av djur blev fullkomligen besatt. Vad ÄR det för liten hårig gullig grej? Fick nästan söthetspanik  på henne. Visste liksom inte vad jag skulle göra av allt jag kände?!

Så nu blir det väl att köpa hund! Nä. Anton är ju allergisk och jag hatar den typen av ansvar. Däremot ska morsan hämta en liten brun pudel i juni. Sjukt va?! Min kärnfamilj  ska skaffa en hund. Känns typ lika främmande som att jag skulle ha ett lillasyskon.

5 kommentarer | “Första AWn utomhus”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elvira skriver:

  Du & hunden är så lika! Haha bilden när den tittar framåt de är ju du?! Sjukaste.

 2. ellenlundis skriver:

  Men åh vilken söt liten fluff! Vad heter vovven? Vad är det för ras? <3

 3. Anna skriver:

  GVFÖ uppdatering, det verkar gå fortsatt bra i relationen, hittade precis den här på hemnet:

  https://www.bosthlm.se/1255035/dellensvagen-31

  Så gissar att de ska flytta ihop?

 4. Ulrika skriver:

  Lite tråkigt att det är så mycket fokus på alkohol i bloggen.

  1. Hanapee skriver:

   Vänligt tips kommer här; läs en annan blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG