Påsk i solgrop

18:31 2019-04-20

Oj.

Har druckit fyrtioelva aperol spritz och trettiotolv öl så är inte helt klar med hur det kommer gå med att skriva det här inlägget men nu gör vi ett försök.

GLAD PÅSK alla läsare.

Jag har det jättefint uppe i Åre. Katastrofåkning givetvis. Tillochmed när jag åkte längd fick jag ta av mig skidorna och gå nedför två backar. Kände mig rädd :-) vad sällan man är rädd och orolig nu för tiden :-) kul att leva som rädd för allt :-)

Här är btw en favorit som jag hängde med i solgropen! Mimmi! Hon som brukar va med på alperna-resorna. Nu hade hon och Hampus med sig aperol och som sagt; det dracks.

Oj va härligt det är i fjällen trots oro för att åka. Otroligt nypa-sig-i-armen-väder och bra sällskap på det.

Väldigt ångestfritt i detta nu.

5 kommentarer | “Påsk i solgrop”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna N skriver:

  Det är verkligen inte konstigt om du tycker det är läskigt att åka som det är nu i backarna. Var ute och åkte med några kollegor från liften idag och vissa tyckte det var läskigt och svårt idag och då har vi ju ändå åkt massor under säsongen. Och krampen i benen ska vi inte ens tala om… haha. Skippa backarna med gott samvete du!

 2. Sofia skriver:

  Kära Master! Som fellow rädd person vill jag bara säga hur otroligt mycket jag uppskattar att du skriver och pratar om denna typ av rädsla. Jag undviker helt att åka skidor fast jag egentligen gillar det för får sådana panik-känslor och det slutar alltid med att jag sitter i en backe och gråter. Tycker även mycket annat saker där ”balans är i fokus” är läskigt och känner alltid att det BARA är jag som tycker det? Känner mig alltid jättefjantig men samtidigt så är det ju inte värt att göra saker man får panik av. Bor i Amsterdam just nu och tog mig fan tid att komma igång med cyklandet (som ju är typ obligatoriskt här) just för att jag var så RÄDD. Rädd för att få panik och vingla och ramla. Men ingen annan verkar ens tänka tanken att något skulle kunna hända. Nu cyklar ifs du i Stockholm vilket känns svinläskigt så du kanske ej har just denna rädsla men vill bara säga TACK för detta lyfta rädd-hare perspektiv.

 3. Anna skriver:

  Hej! Jag får ofta kommentarer om hur orädd jag är. Men jag är lika rädd som alla andra, har bara bestämt mig för att inte låta rädslor styra mitt liv. T.ex. att aldrig säga nej till något bara för att jag är rädd för det t.ex. rädd att lyckas/misslyckas, rädd för vad andra ska tycka o.s.v. Ville bara säga att alla är rädda, handlar mer om hur man förhåller sig till och hanterar rädslan. Det positiva är att man brukar få en härlig kick varje gång man utmanat sin rädsla och det gick bra.

 4. Stina skriver:

  Haha, tänkte att detta var ett sponsrat inlägg i samarbete med Aperol!

  1. Hanapee skriver:

   I wish!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp