Ny vecka! Nya möjligheter!

09:16 2019-05-27

Ja hörreni.

Nu blev det såhär, en spontan bloggpaus! Tror jag helt enkelt haft lite för mycket i hjärnan och känt att jag velat gömma mig under en sten …eller gömma mig i *fest* vilket jag verkligen gjorde i helgen då Anton fyllde år och vi besökte självaste elitloppet med allt vad det innebar.

Mer om det i podden idag.

Så kul att jag v a r j e måndag tänker att ”nu jävlar!” eller ”det här är min vecka!” och ”de är nu det händer!”. Vet inte heller riktigt VAD jag förväntar mig ska hända eller vad jag ska göra? Men de är ju kul att jag har stora framtidsutsikter för mig själv.

Aja i bloggen kommer det här hända i veckan i alla fall; klädtips till bröllop! Får frågan varje vecka från er och nu håller jag på med en stor klädspecial. Kul va!

Kram och tack för visad förståelse under de här senaste tomma bloggveckorna

7 kommentarer | “Ny vecka! Nya möjligheter!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. C skriver:

  Hanna! Jag behöver dina expertråd och tips. Jag flyttade till Stockholm från en pytteliten stad för 1,5 år sedan. Jag har till och från, såklart, haft hemlängtan men nu står jag liksom i kvalet och valet om jag ska ge upp min storstadsdröm och flytta hem. Till saken hör att jag är fruktansvärt trött på bostadssituationen (jag vet, det får man räkna med), mitt jobb känns inte så kul och motiverande (även om jag älskar mina kollegor) och att jag rent allmänt inte mår på topp. Jag har extrem framtidsångest trots att jag bara (?) är 23 och ägnar dagligen väldigt mycket tid åt vad jag ska göra med mitt lilla liv. Ingen kan ju ta ett beslut åt mig men hur vet man att man gör rätt och hur vet man vad man vill??? HJÄLP!

 2. Elinor skriver:

  Asså vill typ anlita dig som stylist. Du är fasiken ständigt on-point och så jäkla fräsch.

 3. C skriver:

  Så bra med klädtips!

  Gärna något man känner sig lite cool i utan att vara för edgy.

 4. MK skriver:

  Hurraaa för tips om kläder att ha på bröllop! Själv har jag hittat en fin klänning (ljusgrön-ish, lång, med träknappar där framme) men har noll koll på vad jag skulle kunna ha över den (ifall regn, kyla, lökringar som måste döljas osv) och ändå va tillräckligt bröllopsfin😅 ser fram emot stilguide deluxe!!

 5. Matilda skriver:

  PERFEKTA jeans! Vart är de ifrån? Låt mig gissa: other stories?:))

  1. Hanapee skriver:

   En liten butik i toronto

 6. Ebba skriver:

  Du har bäst stil! Kan du virtuellt-stylea mig för en möhipperesa till Milano? Fredag-söndag!!! Hur hade du planerat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp