273. Aldrig får man vara glad

20:00 2019-06-24

Lyssnarna kommer rakt in i en händelse där Hanna känner sig både kränkt och väldigt ledsen och Martin försöker trösta! Det pratas om nationalsången, den grå massan till vardag, raseri på natten och en önskan om att ha velat gått i flickskola.

Ni hittar den som vanligt där andra poddar finns. Stryker du dina kläder medan du har dem på dig, är rädd för barn och lever ihop med ett kräldjur? Tryck på play nedan:

10 kommentarer | “273. Aldrig får man vara glad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lina skriver:

  Första gången jag fått (typ) full pott på de där påståendena (stryka, barn, kräldjur). Är det nu det går utför?

  1. Hanapee skriver:

   Frustade rakt ut!!!

 2. Amanda skriver:

  Undrar över programmet, var det din ide rakt (fattar inte grejen med pilot) eller var du en av dom som filmade för att få göra programmet? PUSS ÄLSKAR DIG DU ÄR UNDERBAR!

  1. Hanapee skriver:

   Det var alltså helt min idé, som jag först gick med till svt och sen gjorde piloten ihop med nexiko och predenterade för svt. Det är ju en liten annan idé än den Hanna H gör.

 3. Tove skriver:

  Så jävla segt gjort av SVT ändå. De kunde väl i alla fall haft lite transparens när de tackade nej (typ vi var tvungna att välja bort pga en liknande satsning). Förstår dig verkligen och är ledsen för din skull HP! <3

 4. Jessica skriver:

  Tråkigt att du inte får göra ditt program, hade gärna sett det! Tittade på Hanna H’s program och gillade! Man fattar ju på något sätt att de kanske blivit lite väl lika, även om jag förstår skillnaden. Din ide lät kanon! Men oturligt att två briljanta Hannor kläcker liknande idéer, eller hur nu fallet var. Bryt ihop och kom igen! Älskade att Martin ändå drev med dig i podden! 😅

 5. Ida skriver:

  Här kommer ett långt inlägg ang podden som jag inte kunnat släppa sedan i förmiddags..

  1. Tack för din transparens! Känner igen mig så mycket i känslorna som du förmedlar kopplade till att lyckas/prestera och räcka till för sin omgivning. Hade en liknande motgång för två veckor sedan och grät mig genom de första två dagarna och skämdes inför min omgivning (inte bara för att jag ”misslyckats” utan även för att jag kände som jag kände).

  2. Fan vad trist att du inte fick genomföra programidén. Till och med JAG är besviken att SVT tackade nej eftersom premissen för serien lät som något som jag och typ ALLA mina tjejkompisar i 25-årsåldern går och funderar på flera gånger i veckan. Ingen av oss är säkra på något inför den här grejen som man känner så mycket för. Jag och mina vänner hade verkligen behövt ett program som lyfte barn-frågan på allvar, kanske också för att få vår omgivning att förstå hur tankarna går när människor frågar om barn/tar för givet att alla vill ha barn/inte ser att det finns normer som bidrar till en känsla av tvång(?) kring att föröka sig.

  Hoppas att vi får höra med om ämnet i dina andra kanaler och allt känns bättre snart <3

 6. Klara skriver:

  Så bitig Martin är i detta avsnitt! Gillare!

  Och håller med dig i flickskolefunderingarna. Vem hade en vart?!?

 7. Anna skriver:

  Så bra podd ! Älskar hur ärlig du är, hur bitig Martin va(fortfarande i lite chock) och intressant resonemang kring internat. Håller verkligen med, killarna påverkade en så himla mkt . Ni får alltid till en sån bra blandning *naturligt* !!

 8. F skriver:

  Är det inte lite typiskt att svt antagligen resonerar att: nä nu har vi fyllt den kvoten. Ett helt program om kvinnor och att skaffa barn. Mer kan det väl inte göras? När det egentligen borde göras massa program för är ju så existentiellt och liksom grundläggande fråga. Trött spaning kanske men hade det varit ett kodat manlig fråga hade det ju inte varit nåt problem att göra flera på samma tema :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg