V. 34

15:47 2019-08-19

Ny vecka! Nya möjligheter!

Vaknade givetvis som ett vrak och med tron om att ”jag har väl inte alls så mycket den här veckan” till att börja lista allt jag har att göra MEN det mesta är kul?! Här kommer listan ni älskar att hata.

Måndag
Podd med Marre i studion på Acast! Äntligen krispigt ljud. Ska också förbereda inspelningen av livesnacket på The Lobby på torsdag. Och så ska skriva på en grej! Borde träna? Ska ju springa tjejmilen om 1.5 vecka och har inte sprungit en mil sen i april……….

Tisdag
Bla möte med min älskade revisor. Glömde ju tyvärr bort hur man bokför under sommaren så nu måste hon lära mig alltihopa igen. En idé kan ju vara att skriva en GUIDE till mig själv? VARFÖR GÖR JAG BARA INTE DET. Min ständiga stress i livet är att göra fel i bokföringen. I fredags satt jag på ett café och fick årets kraftigaste ångest för jag trodde jag räknat fel på en grej hahahaha. Var alltså tvungen att ”gå ut och lugna ner mig” efter den psykiska pärsen. Och då hade jag inte ens räknat fel? Jag bara trodde det. Herregud.

Onsdag
Förhandsvisning av filmen Ready or not tillsammans med ER! Har redan sett den en gång pga fick specialvisning pga jag är *speciell* (..) och kan verkligen rekommendera den!

Torsdag
Springa……… Och så eventet på The Lobby där jag och en psykolog ska samtala om mitt bekräftelsebehov :-))))))

Fredag
Min brorsa + föräldrar kommer ner till Stockholm och min plan är vi ska åka båten allihop, ska ev regna, men håller alla tummar för att det ska ändras. Våååågorna guuuuungaaaaar meeeeej.

Lördag
Min jämnåriga kusin Linnea gifter sig på Djurö!!!!!!! Såååååå jäääävla kuuuuuul Har två klänningsalternativ som jag velar mellan. Ska ju på min gamla kollega Amandas bröllop i september så måste avgöra vilken av klänningarna som passar var. Den enda köpte jag på fyllan i Toronto för alldeles för mycket pengar men den är på riktigt den finaste klänning jag haft. Gult tyll med ena axeln bar! Ska försöka fota (kommer inte ske förrän bröllopet om jag känner mig själv).

Söndag
ZzzzzzzzzZzz zzzz byyyeeee

16 kommentarer | “V. 34”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jennifer skriver:

  Tjatig fråga men var är byxorna ifrån?? Så snygga på dig!!

 2. Caroline skriver:

  outfittan är allt, extremt ha-begär på tröjan

 3. Agnes skriver:

  Älskar när ni pratar om ”banala” saker i podden! Känns så tryggt och bra <3

 4. E skriver:

  Snälla style master, jag behöver råd! <3 Jag blev förälskad i ett par ljusgrå boots menhar ingen aning om hur man matchar outfit till dem? Vad ska man ha för jacka, väska? Och framför allt; vilken färg? Kan ju inte bara köra på svart längre?

  1. Josefin skriver:

   Riktigt snygga boots! Jag tycker att vinrött är APSNYGG till den där ljusgrå färgen. :)

 5. Johanna skriver:

  Måste säga att din blogg levererar sån JÄVLA toppkvalitet!!! ÄLSKAR den!

 6. E skriver:

  Berätta om Pms-springandet! Hur går det? Märker du ngn skillnad? Neeed motivation! :D

 7. Bea skriver:

  Master! Jag behöver din visdom. Allt är lågt nu. Jag är låg nu. För ett år sedan fick jag veta att min pojkvän hade varit otrogen. Vi hade förstås ett stort (!!!) gräl med allt vad det innebar men jag bestämde mig snabbt för att förlåta honom. Jag älskade ju honom trots allt, och gör det fortfarande. Problemet är att jag inte kan glömma. Jag tänker på det hela tiden (ingen överdrift), funderar på vad som inte var tillräckligt bra med mig, varför han var tvungen att gå till någon annan för att få det han sökte. Vi hade det annars väldigt bra i vår relation, på alla sätt. Men nu jämför jag mig med alla. Alla. Från tjejen i kassan på affären, till modeller på instagram, till hans kollegor, till våra gemensamma kvinnliga vänner. Och jag känner mig så, ursäkta språket, – jävla ful. Till den punkt att jag nu helst inte går ut, med honom eller själv, inte ut och festa, inte ut och träna, helst inte ens åka tunnelbana. För i mitt huvud är jag inte fin nog för att gå ut, för att få vara med honom. Jag är ständigt på tårna, ständig ångest. Hur tar man sig ur det, utan att behöva avsluta relationen? Jag älskar honom men jag har slutat älska mig själv.

  1. E skriver:

   Jag tänker på Samantha och Richard i SATC när hon gör slut med honom efter att han varit otrogen och säger : ”I love you but I love me more”. Om du inte kan glömma låter det som att du inte riktigt kan förlåta, och det viktigaste du har är ändå relationen med dig själv. Du är värd SÅ MYCKET MER. Du är värd allt det bästa.

  2. Josefin skriver:

   Du kanske har förlåtit honom för den faktiska otroheten, men kan du verkligen förlåta honom för hur han fått dig att känna och må? Det låter som att du har berövats på väldigt mycket, och numera lever ett begränsat liv. Du förtjänar ju såklart mer än så. Du KAN INTE leva så. Du måste få leva ett fullständigt liv och tycka om dig själv igen. Det låter också som att du har hamnat i ett dåligt tankemönster, kan du verkligen ta dig ut ur det själv? Jag tycker att du ska söka professionell hjälp. Det är inget pinsamt eller skämmigt med det, utan en investering i din psykiska hälsa. Om du vill vara kvar i relationen så tycker jag att ni ska testa parterapi. Om du känner att du måste lämna för att må bra igen så kanske du också bör söka psykologhjälp, för att kunna få hjälp att bearbeta detta trauma. Som en present till dig själv och ditt framtida, förhoppningsvis lyckliga, jag <3

   Ta hand om dig!!

  3. Emilia skriver:

   Hur hanterar din kille att du känner såhär? Vad gör han för att hjälpa dig gå vidare från att han var otrogen?

 8. Elin Olsson skriver:

  Kommer eventet på The Lobby spelas in så man kan se/höra det i efterhand? Eller live-sändning? :D

 9. Julia skriver:

  Tips! Serien Superstore, oväntat rolig och mysig! Perfekt för slökollning/att ha som bakgrunds-serie om det nu är ett bra betyg :))

  Älskar förövrigt outfiten + fint att inkråmet i hjälmen matchar tröjan ju haha. Du klär dig så förjävla snyggt master!

 10. Eddie skriver:

  Hej, publicera gärna bokföringsguiden om du skriver den!!

 11. Lotta skriver:

  Daaaammn Martin!? 🔥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG