Det är daaagarna som går dagarna som går som är livet aha

09:43 2019-08-21

Hej amöbfödor (ja vi dammar av den gamla godingen)

Onsdag och mitt i veckan (vad bra att jag informerar er om detta). Och jag håller på för fullt med att få ordning på min bokföring, vilket tydligen är lite lättare sagt än gjort. Var hos min revisor igår morse och mötet som skulle va en timme blev till två. Blev gråtfärdig minst två gånger eftersom jag är jätterädd för skatteverket och inte vill göra fel men också för att jag inte fattar enkla matematiska saker.

Och då tycker jag ändå att jag är grundsmart person….. tydligen inte!!! :-)

Fin bild på mig och min kvittomapp.

Ätit ramen har jag också gjort. På Ai Ramen här på söder. Nu ska jag berätta en provocerande grej; jag är inte överförtjust i ramen. Tycker det är så konstig blaskig rätt. För jag var väl också den enda på hela högstadiet/gymnasiet som inte gillade sånna där snabbnudlar med pulverpåse med smak. AAaaaabsolut värsta jag vet. Förknippat med ångest typ?

MEN nu har jag funnit ca 2-3 ramen som jag faktiskt gillat. Det här var en av dem.

Tittar på sååå mycket serier nu. Bästa med att vädret blir sämre och man inte *måste* vara utomhus. Nu senast tittar jag på KUWTK. Synd bara att mycket är så skriptat, tycker man märker så tydligt när det faktiskt är verkliga situationer och inte. Älskar tex när barnen är med eftersom de är omöjliga att regissera.

Ja det var lite om vad jag har för mig…… hoppas ni gillade att läsa det……..

haha va??

Hejdåååååååå puss

 

15 kommentarer | “Det är daaagarna som går dagarna som går som är livet aha”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ronja skriver:

  Gillar inte heller ramen, men! på Ai Ramen M Å S T E man testa donburi med tofu. ORIMLIGT gott!

  1. Hanapee skriver:

   deeeen har man ätit OTALIGA gånger! så god

   1. E skriver:

    Hanna, (eller någon annan) har du tips på någon bra/trygg revisor i Stockholm? Och vad är ens rimligt att betala hen i pris?!

 2. Emma skriver:

  Är kanske lite sen på bollen nu, så ursäkta om ni redan fått 100 kommentarer om detta men tänkte inflika om hur man räknar effektiviteten på preventivmedel! Effektiviteten anges i Pearl Index (PI), som är % kvinnor av 100 som blir oönskat gravida under 1 års användning av en viss metod. Siffror anges både för ”perfekt användning” och ”typisk användning” – det är detta Martin pratar om som inkluderar glömska etc. Exempelvis är PI vid perfekt användning av kondom 2 men 18 vid typisk användning eftersom de spricker, åker av, glöms bort i stundens hetta osv. För pessar (+spermiedödande gel) ligger PI på 6 vid perfekt användning och 12 vid typisk användning. Klart slut på fun fact om preventivmedel!

  1. Josefin skriver:

   Men då är det alltså 2 av 100 som blir gravida av kondom, vid PERFEKT användning? Inte pga att den spricker osv? Gud hjälp mig.

 3. Emma skriver:

  Förresten 100% medhåll på snabbnudlar med pulver! Vidrigt

 4. Emma skriver:

  Jag är på G med att säga upp mig och starta eget men måste bara säga hhhjjäLP vad rädd jag är för all matte som ska räknas och så mycket tråkiga grejer man verkar måste kunna. Är absolut sämst på att lära mig något jag tycker är svårt/tråkigt och vet ej hur lilla JAG ska kunna klara något sånt när tillochmed du tycker det är svårt (och du verkar 100 gånger smartare än mig själv) uschåfy för allt sånt, känner med dig!

  1. Hanapee skriver:

   Skaffa revisor!!!!

   1. E skriver:

    Kommentaren hamnade fel, så skickar här också:

    Hanna, (eller någon annan) har du tips på någon bra/trygg revisor i Stockholm? Och vad är ens rimligt att betala hen i pris?!

 5. Klara skriver:

  Gillade asmycket. Fattar inte varför jag gör det egentligen? Men det gör jag. Så no shame att blogga om ”ditten å datten” eller ”allt å inget”, we love you master <3

 6. Emelie skriver:

  Hade aldrig ätit Ramen innan jag träffade min kille förra året. Han älskar Ramen, jag tyckte det var sådär i början men nu ÄLSKAR jag det! Vi gör mest hemma nu förtiden och då kan en ju begränsa mängden buljong så det inte blir för blaskigt.

  Ps. Jag har heller aldrig förstått mig på smaksatta snabbnudlar som folk verkar ha levt på? Ds.

 7. Anna skriver:

  Tycker adam & albins ramen i ringen är mycket bättre än ai ramen!

 8. Hanna skriver:

  Är i chock. Snabbnudlar med CHAMPINJONsmak e det bästa som finns. Är liksom det enda jag ser fram emot en utekväll, att få fyllekäka dessa i soffan. Ojoj.

 9. Linda skriver:

  Vart ser du KUWTK? :-)

 10. Agnes skriver:

  Trodde jag var den enda som tycker att ramen är blaskigt och snabbnudlar med pulver är vidrigt! Men så tycker master detsamma! Härligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG