FRÅGAN EP07 ”Hur ser homofobi ut 2019 Edvin Törnblom?”

09:30 2019-08-05

Precis innan semestern intervjuade jag min älskade vän Edvin som sista gäst i miniserien Frågan som jag och mitt bolag gör tillsammans med Löfbergs. Och jag blev så jävla BERÖRD av det Edvin berättade, hur en för mig (och alla som träffar på honom), så självklar och starkt lysande person har strugglat så jävla mycket med sin identitet och vem har är. Tycker det säger något om hur stark heteronorm vi lever i.

Jag fick syn på den i den här intervjun och jag hoppas att ni också får syn på något.

Tack för alla reaktioner på den här serien förresten! Inget har gjort mig gladare och stoltare. Mina sju första avsnitt helt producerade på eget bolag.

PS. I slutet av augusti kommer vi bjuda på en liten liveintervju… då med…. en speciell gäst… som intervjuas av en psykolog…. gästen är… JAG. Haha! Hoppas ni vill vara publik då. Återkommer när det närmar sig.

4 kommentarer | “FRÅGAN EP07 ”Hur ser homofobi ut 2019 Edvin Törnblom?””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fatima skriver:

    Gud vad fint avsnitt! Det berörde mig verkligen! Edvin är så fin och du med!!!

    Hur gjorde du med morgonrocken från landet förresten? Har engagerat mig osunt mycket mentalt i ditt dilemma och känner att jag inte riktigt klarar av att gå vidare i livet innan jag får svar. :(

  2. Martine skriver:

    Du er flink, Hanna! Virkelig <3

  3. fille skriver:

    så bra, kul! ska köpa en iskaffe nu

  4. A skriver:

    Jag tror att jag såg Edvin när det här spelades in!! Promenerade förbi med en vän. Men att det var DU som satt bredvid såg jag inte alls? Känner mig besviken nu haha, har följt din blogg i kanske… 10 år? och så råkar jag se jag dig på riktigt fast ändå inte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg