Drinkrecept: ”pink mother in law”

13:27 2019-08-05

Bra bild som togs på den här drinken? Skyller det hundra procent på ginhalten. Jag och min svärmor uppfann en drink med inspiration från restauragen Udda Tapas i Sundsvall. Otroligt god blev den och för att ni ska få samma upplevelse eller för att jag helt enkelt ska ha sparat receptet så kommer det här:

Muddla (sveriges bästa ord) 1 näve krusbär 
Häll i krusbären i din shaker
Ha i 8 cl gin
Ha i 6 cl koncentrerad flädersaft
Ha i 6 cl pressad lime

Skaka detta med några isbitar. Sila ner drinken i två stora drinkglas (gärna på fot) fyllda med krossad is. Ta några muddlade krusbär från silen och lägg i.

SKÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 kommentarer | “Drinkrecept: ”pink mother in law””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fatima skriver:

  Gud vad fint avsnitt! Det berörde mig verkligen! Edvin är så fin och du med!!!

  Hur gjorde du med morgonrocken från landet förresten? Har engagerat mig osunt mycket mentalt i ditt dilemma och känner att jag inte riktigt klarar av att gå vidare i livet innan jag får svar. :(

  1. Hanapee skriver:

   Tack kära du! haha jag LÄMNADE den! Tror den kommer bättre till användning där.

 2. Essi skriver:

  Men alltså… Hur blev den rosa??? Krusbär = gröna (eller?/stadstjej) och fläder = fläderfärgad? Förstår inte 😭

  1. Hanapee skriver:

   Krusbär kan vara röda också! <3

 3. Hanna skriver:

  fyfaaaaan vad gott!!! springer och pallar krusbär dirr

 4. Karro skriver:

  Hanna! Och alla snygga som läser bloggen! Jag är ute efter ett par sneakers. Jag går typ överallt, till skolan, till jobbet, ner på stan, och mina fötter dör i vans och converse! För att inte tala om alla platta slipinsandaler 🙄 Jag vill inte använda mina löpardojor pga extremt löpiga plus använder de hela tiden på gymmet, vill inte slita ut dem. Dessutom har jag ju på mig vanliga *snygga* kläder alla dessa promenader, så jag vill ju ha snygga sneakers till! Krav: får inte vara vans eller converse, och inte chunky sneakers heller!! Gärna något färgglada. Åtminstone inte helvita, inte helsvarta. Får alltså vara löpar/träningsskor, bara de inte ser ut som att jag ska iväg och träna! Haha:( Är jag tydlig? Hjälp:-):-):-):-)?

  1. Sara skriver:

   Hade EXAKT samma dilemma och scannade av halva world wide web innan jag hittade de PERFEKTA skorna: beige Adidas Gazelle <333 Köpte direkt från Adidas hemsida. Har till och med blivit stannad på stan och fått komplimanger för dem?? UNDERBARA skor som är snygga OCH sköna. Ja mycket versaler nu men de är verkligen OTROLIGA

   1. Lina skriver:

    Huuuur håller ni Gazelle rena??? Har ljusrosa o kändes som de blev förstörda efter en säsong :(

    1. Ani skriver:

     Impregnera! Ofta. Finns också speciell sneakersrengöring, man sprayar på, låter det verka och tvättar sedan bort. Funkar superb.

   2. Ani skriver:

    Tack för tips! Hur är Gazelle i storleken?

  2. Elsa skriver:

   Nike Air Max Thea!! Finns i flera färger och nättare än vanliga air max. Så sköna också!

   1. Anna skriver:

    Verkligen +1 på Thea. Supersköna!

  3. Lilla jag skriver:

   Puma platform! Finns i suede/skinn och i massa färger med platåsula som inte är för chunky 😍 får aldrig skavsår och kan gå i dom hela dagarna utan att få ont.

 5. Marie skriver:

  Kommer det nån podd denna vecka? *hoppppasss*

  1. Hanapee skriver:

   Jag hoppas också det, men Martin har flytt till Halland och gått under jorden :-))))))))

 6. Jenny skriver:

  Hanna! Köp det här huset: https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-herrangen-alvsjo-stockholms-kommun-herrangsvagen-55-tussilagostigen-2-16177639
  Mysigt område, nära till sjö och kommunikationer och garanterar härliga grannar ☺️

  1. Hanapee skriver:

   för litet och för mkt insyn tyvärr, men mkt fiiint!! <3

 7. Nora skriver:

  Gillar verkligen avsnitten, får en att tänka! Och hur fint alla gäster lyfts.

  Jag har en stor fråga, är så näääära att köpa min första lägenhet i Umeå. Svinstort och läskigt och allt. Är det frihetskänsla att äga sitt boende???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp