Örnen e tillbaka

20:24 2019-08-04

…Skrev ”e” istället för är för att man skulle fatta att jag åter är i STOCKHOLM. Tänker inte tjata om hur det kändes att säga hejdå till familj, hus och hund men lägger in en bild som får sammanfatta bilturen från Sundsvall igår:

Men sen går det ju bra. När man väl är framme, packar upp och tänder ljus. För JÄVLAR vad mycket mörkare det är här jämfört med i mellersta Sverige?! Kändes som mitt i natta när klockan bara var tio.

Vi öppnade en flaska vin vi fått av en polare, smörstekte kantareller från torpet och spelade yatzy. Gick förjävligt för båda. Som ett tecken på att vi befann oss på fel ställe liksom.

Sen sov jag goda nio timmar i min egna säng och vaknade upp till en härlig söndag som ändå kändes KUL.

Fick nämligen träffa dessa!!!!! Herregud. Att min bästis Linso har blivit morsa! Har liksom inte tagit in det förrän jag fick träffa Noah. Så fina föräldrar va!!! Så knäppt men samtidigt så jävla naturligt. Det är klart att Linso är nåns mamma och det är klart att hon också är världens bästa mamma.

Älskar henne så mycket och är så stolt över att hon gjort det här.

Ja, nu är det mycket ”kompisar och bebisar” i bloggen men i morrn drar min riktiga arbetsvecka igång och då blir det annat liv i luckan (va?). Ska bla skriva ner det där drinkreceptet jag uppfann ihop med min svärmor. Otroligt var det.

Puss alla och sänder en tanke till alla er som börjar jobba i morrn <3

5 kommentarer | “Örnen e tillbaka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hedda skriver:

    Älskar din blogg Hanna!!! Skrattar gott, gråter en skvätt och nickar instämmande om vartannat. Kan relatera till det mesta och känns som att vi skulle klicka något så djävulskt bra irl xD *kanske bara en dagdröm*

  2. Julia skriver:

    Kan för första gången verkligen relatera till det du har beskrivet i flera år, ångesten när man åker hem igen. Ska man bo där man bor? Varför så långt ifrån sina nära & kära? Varför kan man inte bara få ha semester jämt? Samtidigt är man ju lite döless på alla familjemedlemmar & får ångest för det också. Livet alltså. Ge mig vardagslunken igen 😓

    1. Johanna skriver:

      Känner igen mig i detta till 210 %

    2. Amanda skriver:

      +1000. relaterar!

  3. Martina skriver:

    Master, din blogg är den enda värd att följa. Om jag ser ett till inlägg med något ihopsatt ”familjemys” sponsrat av allt från Findus till Jollyroom på valfri influencer så bosätter jag mig i er lada med loppisen för den var drömsk och jag vill ignorerar samtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG