NÄR JAG GICK TILL PSYKOLOGEN FRAMFÖR 90 PERS

13:00 2019-08-23

Igår snackade jag alltså om bekräftelsebehov och att känna sig otillräcklig inför 90 personer. Och aldrig förr har något känts så naturligt? Tack alla som kom och lyssnade! Tack psykologen Linnea Werner! Tack The Lobby! Tack Löfbergs!

Allt filmades på mitt lelle bolag så inom kort kommer alltså ett klipp från den här kvällen.

Puss puss nu kommer min familj ner hit till Stockholm och i morrn gifter sig min kusin ute på Djurö! Tjoho vilken helg!

2 kommentarer | “NÄR JAG GICK TILL PSYKOLOGEN FRAMFÖR 90 PERS”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Hanna!!! Har en liten undran. Du har ju nämnt några gånger i podden det senaste om att du vill ha barn osv, om jag inte minns helt fel så har du tidigare sagt att du inte vet om du vill ha barn (och känt lite stress över det?). Hade varit så himla intressant att höra om dina tankar om varför du har kommit fram att du vill ha barn? Mvh en som inte vet om hon vill ha barn.

    1. Åh skriver:

      Jag skulle gärna också läsa om detta. Är en trettioåring som förvisso känner att hon VILL ha barn, men tänker att det är lagom att vänta ca 20 år innan jag skaffar det, pga inte alls redo/mogen för ansvaret/sugen på att ha varken barn pga allt det kräver av en, eller ens pga deras söthet…. Inser att jag, om jag ska ha några barn, måste gå emot vad jag själv känner. Och bara tanken ger mig kvävningskänslor…. Men vill för allt i världen inte INTE ha barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG