281. Rik äldre pudel

16:26 2019-09-09

Veckans sidekick i podden är Bo som har varit på fotbollsmatch JÄTTESENT. Varför måste man ha gemensam ekonomi i en relation? Martin drar skräckexempel. Det blir snack om att ge sin föräldrar pengar, fatta offside, Hannas nya korta hår och dåliga psykiska mående. Måste allt hanteras hela tiden?

Du hittar den som vanligt i apparna där poddar finns. Dricker du drinkar ur syltburk, använder post-it iställett för solglasögonen och älskar doften av kattsaliv? Tryck play nedan:

4 kommentarer | “281. Rik äldre pudel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Älskar att podden kommer på måndagar, min ljuspunkt i vardagskarusellen!

  2. Ebba skriver:

    Hannaaaa! Hjäääälp! Och hej! Behöver verkligen din modeexpertis efter att ha scrollat igenom prick (nåja) alla nätbutiker efter en svinsnygg outfit till ett jobbevent som inkluderar middag och röj. Något classic men så in i helvetes snyggt så att alla ser mig och ingen kommer att glömma mig???

  3. Anna skriver:

    Vill se bilder på hunden!!!

  4. Sara skriver:

    hannaaaa du måste berätta för mig vad jag ska ha för höstskor som funkar till byxor OCH strumpbyxor!!!!! känner mig aldrig välklädd när jag har strumpbyxor i sneakers men tycker samtidigt att de flesta kängor är så satans fula!! S O S hjälp mig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp