Produktiva Persson AB

20:50 2019-09-08

…kanske är det namnet på mitt bolag? Annars var Johannas idé igår att mitt bolag skulle heta Topless AB….. kändes som en kanonidé efter två gt’s.

Just Johanna har jag umgåtts med heeeela helgen lång. Underbart har det varit. Är faktiskt förvånad över hur produktiva vi har varit? Vi håller på att skriva på en grej ju. Mest för kul, men vem vet nån annan kanske också kommer gilla det. Håll tummarna era.

Hahaha hoppas inte Jojje läser min blogg för hon kommer bli sur av den här bilden. MEN DET VAR DEN ENDA JAG TOG FRÅN VÅRT KREATIVA MÖTE. Tror inte läser den ändå. Har för mig att hon sagt ”varför ska jag läsa din blogg eller lyssna på din pod när jag kan ringa dig?”.

Vad hon gör? En helt vanlig kreativ kurva som jag egentligen inte riktigt vet om den hjälpte eller stjälpte oss.

Tog också den här bilden. Igårmorse då jag kände mig *kreativt inspirerad* på min promenad. Fint med husen med fult med bilarna. Kanske borde ha beskärt bilden? Men hey, sån bloggare är inte jag.

Fick den här sidan skickad till mig från Linnea i Toronto. Det är från Liv Strömqvist nya bok (som jag måste köpa!). Linnea tyckte just den här grejen tilltalade mig. Och uj uj uj  vad den gör det.

Jag skulle så gärna vilja ha en magkänsle-expert.

Speciellt senaste veckan och kanske allra mest idag. Idag och ikväll är en riktigt tung dag för mig, ångestfylld, spänd och mår röva helt enkelt. Jag vet inte helt varför men livet känns för stort och jag för liten och otrygg. Skör liksom. Men försöker acceptera det och förstå att med mina höga toppar kommer livets dalar :-))))) Och när det är förändringar på g i mitt liv så blir jag ännu skörare. Som ett litet löv i vinden känner jag mig. All inre trygghet plötsligt som bortblåst. Usch va läbbigt och smärtsamt det är.

Stor kram till er alla ikväll <3!!!

12 kommentarer | “Produktiva Persson AB”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Känner exakt samma nästan varje söndagskväll. Speciellt nu när det blir mörkt. Världen utanför min lägenhet är skrämmande och tanken på att ge sig ut i den med tåget kl 7.19 imorgon…fyyyyfan. Sen är man på kontoret och allt är som vanligt. Knäppt är det.

 2. Linda skriver:

  PRECIS min känsla jag har just nu. Hela livet känns så övermäktig på något vis.
  Står just nu i ett dilemma om min ”karriär”. Jag är egen företagare som drömmer om att göra något helt annat. Plugga, bara byta jobb, stänga ner företaget? Det här beslutet känns äckligt ångestframkallande och jag känner mig för svag för att ta ett beslut. Är så rädd för förändring även om det är det enda jag längtar efter ibland.
  Söndagsångest? JAPP!

 3. ChillarN skriver:

  Lycka till med allt Master, det kommer att gå bra, och om det inte går bra så är det också helt ok. Kram!!

 4. MLI skriver:

  Jag ramlade in på din live på instagram igår kväll, kom in precis när vi började leka tittut med Anton. FAN va roligt det var, skrattade rakt ut. Och, ja, jag googlade masarin efteråt.
  Vet inte vad jag vill med denna kommentar, ville bara berätta att jag blev så glad och att det var en härlig avslutning på en rätt rövig helg :)

 5. Caroline skriver:

  Master!

  Skulle verkligen uppskatta en stilguide för hösten, tänker kappor och skor! Du är min stilförebild och jag vill så gärna veta vad du tänker inför den kalla säsongen vi har framför oss!!

  Kramissss

 6. Anna skriver:

  När känslan av litenhet och skörhet kommer, vilket den har gjort frekvent ett tag, så försöker jag rota runt i den istället för att gömma mig under en filt och kolla nån serie för tredje gången för att det känns tryggt. Eller, det gör jag ibland också, man måste få vara liten ibland, men jag försöker att inte vara skygg och rädd för vad känslan bottnar i. Det är ju nåt som måste ändras eller hanteras, annars skulle känslan inte dyka upp gång på gång. Skitsvårt och jobbigt, men jag tror och hoppas att jag får nåt slags klarhet och handlingskraft av det. Till exempel har jag börjat kolla på möjligheter att flytta från en stad jag inte riktigt trivs i och kanske flytta närmre min hemstad. Jobbigt att dra upp rötter jag ändå på nåt sätt har här, och jobbigt att inte riktigt kunna motivera varför jag inte trivs, men det kommer nog bli bättre bär saker ändras. Det får vara jobbigt, och det kommer inte alltid vara det heller. Kram till Master från ett fan

  1. Hanapee skriver:

   <3 <3 <3

 7. Lisa skriver:

  Kan relatera så mycket till detta. Passade min 8 åriga systerdotter i helgen och lämnades med en fet klump i magen av att hon kommer behöva uppleva ångest och hjärtekross (som jag just nu brottas med) och då ville jag bara gråta för att livet känns för tufft för att hantera? Att lilla hon kommer utsättas för alla hemskheter. Att jag behöver gå igenom det här :(( FY FÖR KÄNSLOR ibland.

  Men hej, du är verkligen inte ensam iallafall. Även om det kanske är en klen tröst. Stor kram!

 8. Sofia skriver:

  Apropå magkänsla. Vad gör man när man inser att man inte längre kan lita på sin egen? För ett drygt halvår sedan följde jag min magkänsla som var att min fem år långa relation var tvungen att ta slut. Vi hade haft ett kämpigt år och jag såg inte hur vi skulle kunna komma tillbaka. Efter det beslutet har min magkänsla i princip konstant varit att det var fel beslut. Jag kan inte sluta älta att jag kommer ångra det här resten av mitt liv, att jag aldrig kommer hitta en lika bra person och att det berodde på att följde min MAGKÄNSLA… Tänker att jag tillslut kommer nöja mig med någon ny halvbra person så att jag kan bilda familj (för FAMILJ vill jag ju ha och jag är 28 år nu och jag måste ju skynda mig och kan inte slösa tid!?!?).. Mitt ex träffade en ny tjej efter bara två månader och han tittar bara framåt och inte bakåt. Jag tänker att jag aldrig mer kommer kunna lita på min magkänsla eftersom den uppenbarligen inte får mig att handla rationellt?

 9. jojje skriver:

  URSÄKTA!!! Självklart tar jag del av ALLT du producerar och bilden ÄR…

  1. Hanapee skriver:

   Fin?

   1. jojje skriver:

    nja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg