282. Bögiga detaljer

18:15 2019-09-16

Kan man göra ett podavsnitt där både Hanna och Martin lyckas framtidkrisa samtidigt? Tydligen. Avsnittet innehåller förutom barn- och bostadkris (nåja) även snack om hur innehållöst landskap Medelpad är, det sjuka i att inga killar kan ljusdesigna och om sms från andra föräldrar.

Som vanligt hittar du podden där andra poddar finns. Onanerar du med krukväxter, hatar djur och får lätt papercuts? Tryck play nedan:

15 kommentarer | “282. Bögiga detaljer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofi skriver:

  Master jag är i behov av hjälp!

  Jag fyller snart 27 år och brukar annars älska att planera sånt men i år känns det hopplöst! Vill fira med mina tjejkompisar (vi är alla alkoholromantiker & gillar att vara ute) men kommer ingenstans i roliga idéer förutom att ”bara gå ut”.

  Behöver hjälp att planera en heldag för kanske 6 tjejer i Stockholm som gärna slutar i dans!

  Allt du gör känns så härligt och ”min grej” så vänder mig till min guru <3

 2. MJ skriver:

  När jag var liten trodde jag att Medelpad var ett fantasiland där det fanns typ my little ponies och enhörningar, låter ju så drömmigt och inte som något annat?!

  1. K skriver:

   Haha samma, Medelpad var så spännande.

 3. Hanna skriver:

  Det finns en dokumentär om det där bilhindret vid slussen – det är alltså så många som fastnar där!?

  1. Vendela skriver:

   Tänkte också på den!!! Finns på svtplay:)

   https://www.svtplay.se/video/17480166/sparviddshinder

   1. Anna skriver:

    Den är så kul, tänkte också på den!

 4. Emelie skriver:

  Tänkte när jag kom till sekvensen när ni pratade killar på Caféer att SATAN VAD HANNA BRINNER FÖR DETTA. Du var så OERHÖRT rapp i käften. Seeeeeen insåg jag då att lille knappen för uppskruvat tempo hade nuddats och var på 1.5.

  1. Emelie skriver:

   KANONavsnitt var det!

 5. Klara skriver:

  Hanna😭 jag behöver hjälp. Vad gör man när man är så ofattbart sjukt jävla störtförälskad i någon att man inte kan sova äta tänka eller existera????

 6. Anna skriver:

  Så mysigt och roligt avsnitt !!

 7. Maja skriver:

  Så bra avsnitt! Satt och log åt nästan allt, ni hade bra flow måste jag säga. Instämmer totalt i det här med manliga problem med ljussättning 👍🏼

 8. Erika skriver:

  Men menar man inte ”jordens alla hörn” som i vrår liksom, folk från varenda skrymsle på jorden? Inte nödvändigtvis ett hörn på själva jordklotet?

  Mvh, älskar sådana diskussioner

 9. Sofia skriver:

  Hade aldrig hört talas om Medelpad förrän du var med i Primetime i somras.. är 23 år.

 10. Hanna skriver:

  Hah, hög igenkänning på punkten killar och ljussättning. Värst är nog min pappa som nyligen renoverat vår stuga och installerat ljusrör som enda ljuskälla. Får panik.

 11. Karro skriver:

  SÅ bra avsnitt!! Håller med så mycket om det obegripliga i att fråga var allt är ifrån! @&%#! Så himla störigt beteende! Gäller även ”recept”. En gång bloggade Egoina om att hon hade gjort halloumiwraps. Vilket är precis vad det låter som. Halloumi, tortillabröd och sallad. Syntes på bilden. Och folk i kommentarsfältet ba ”wooooow va goooott du MÅSTE ge mig receptet!!!” Recept?! På vad liksom! Aja ska lugna mig nu slut på rant:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG