3 bilder och 3 olika outfits en fredag

10:20 2019-09-07

GOOOOOD MORGON

Ja nu säger jag det bara, den största klyschan och tjatfrasen i historien; fan vad skönt det är att vakna tidigt och obakis en lördag morgon! Kraftig gåshud på det. Precis avnjutit en god frukost och ska nu promenera in till stan för att skriva på en grej med Johanna.

Men vad hände igår då? Och varför bar jag tre olika outfits? Låt oss reda ut det.

09:30 
Iklädd min nya vinröda tröja från h&m studio som jag matchat med örhängen och skor i samma nyans. Kraftig ögonskugga och läppstift på det. Var ju ändå fredag!

Åsså lilla plattången i bakgrunden som ligger och grillar hallbyrån.

Jag var på väg till h&m:s showroom för att hämta kläder till conscioussamarbetet jag ska göra om en vecka. Hur jag tog mig dit? Jag voiade. Voiar jättemycket nu för tiden och hatar mig själv för det. Men blir typ för lat för att cykla?! Det ÄR ju så smidigt med Voi. Synd att jag hatar dem pga så fula och skräpar ner överallt.

 

11:15
Här tänkte jag kanske på Vois (voiar?) ? Nä men Johanna sa härom veckan att ”har du tänkt på att riktigt kända människor sällan ler på bild” sen gjorde jag en undersökning genom att tex gå igenom Kylie Jenner och Kim Kardashians bilder. OCH DET ÄR SANT?!? DOM LER INTE??? Men själv står man alltid som ett fån och ler mot första bästa kamera.

Här hade jag förresten, som ni ser, bytt om. Till ett helt uuuunderbart set som jag hittade på h&m showroom. Men mer om det senare.

15:51
Sista bytet! Spelade skivor på nyöppningen av Indiska vid Odenplan. Hade på mig en underbar tuttig leopardklänning därifrån (kommer om nån vecka tror jag). Och alla som jobbade där eller kom förbi var så trevliga! Kul och enkelt att spela då.

Efter spelningen voiade (ja förlåt) jag in mot stan och mötte upp Anton. Vi gick till Brillo, stötte på massa bekanta och kompisar, åt pizza, drack vin och sen smet vi hem klockan 22 för att somna i soffan framför Comedians in cars getting coffee.

Vill nästan grina för det var så mysigt och för att jag är så tacksam för det vi har ihop.

4 kommentarer | “3 bilder och 3 olika outfits en fredag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elinor skriver:

  Beställer leopardklänningen pga att du är så het

 2. Emelie skriver:

  Haha nej fyfaan vad mysig fredagkväll

 3. elsa skriver:

  sista meningen!! älskar när man känner så

 4. Evelina skriver:

  Jeans! Fluff-örhängen! Jag behöver veta butik så att jag kan gå och köpa dirr :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp