Förstår frisörer nu

12:20 2019-09-05

I lördags vaknade jag upp bakfull. Då tog jag det roliga beslutet att klippa mig själv! Rakt av bah! Tjof! sa det. Men vänta nu…? Blev det inte lite kortare på ena sidan? Jaha då måste jag klippa ännu lite kortare på andra sidan. Åh nej, nu blev det för kort där. Och jag ser inte riktigt där bak? Aja. Jag lockar det och går ut på middag.

…så gick tankarna och söndagen efter, när jag kammade mig, insåg jag att det inte hade blivit så bra. Och det var då jag ringde min underbara frisör Hillewi som jag tyvärr inte träffat på kanske åtta månader.

Men hur illa mitt hår faktiskt var förstod jag inte förrän Hillewi började gå igenom mitt hår 8-)

Hahahahahaha

Förlåt? Vad fan har hänt här? Tack gode gud för att hon tog in mig på en akuttid.

Provade förresten hennes ena giftasring (ja så får man tydligen inte göra, men jag vägrar fan va vidskeplig). Kolla vad fint med strass+strass. Så kanske jag ska ha det när jag gifter mig.

Och håret blev UNDERBART!!!! Ser tyvärr ut som ett härk på varje bild, men ni får komma ihåg att jag hade hulkgrinat samma dag. Hon klippte igenom det och la i en kallare snäll toning. Så att jag fick bort det där ”höet” jag hade till hår innan.

Så NÖJD.

Vad kan vi ta med oss från detta? Jo, att det är svårare att klippa hår än vad man tror. Framförallt på sig själv. Bakfull.

9 kommentarer | “Förstår frisörer nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Frasse Levinsson skriver:

  Wow, vad fint det blev!!! Fyra plus!

  1. Hanapee skriver:

   Du ska ha stort tack.

 2. Isblomma skriver:

  Bless your heart hahaha ❤ och bless din frisörs magiska skills, det blev svinbra!

 3. Kajsa skriver:

  HEJ!!!

  Nu vänder jag mig till dig i hopp om hjälp. Jag ska bli bjuden på födelsedagsmiddag av killen jag är så tusans kär i, vi har sets ett år men bor på olika orter (han på finska sidan vilket är lite kulturkrock) MEN detta kommer vara första gången han kommer och hälsar på MIG i Stockholm. Jag bor på söder (Sofia skolan ish), har ändå bott här ett tag men med studentbudget så har jag inte kunnat utforska så mycket.
  Fråga 1. VAR ska vi äta?? Jag ska få välja detta och tänker mig ändå nått vi kan strosa till så vill hålla mig på ”min sida av stan”
  2. VAD ska jag ha på mig?? Vill vara chic men ändå lite chill??
  3. HUR fortsätter kvällen efter middagen??

  Obs detta är en tisdag, så ändå mitt i veckan.

  HJÄLP? TIPS? NÅTT? tusen tack oavsett om du svarar eller ej. Diggar dig starkt

  Mvh
  Kajsa

  1. Johanna skriver:

   Tar mig friheten att tipsa om otEroliga Bar Agrikultur vid Nytorget. Supermysigt och fantastisk mat! Inte heller särskilt dyrt :-)
   Hoppas kvällen blir fantastisk!

   1. Anna skriver:

    Eller Vina? Supermysig liten restaurang med goda viner och romantiskt men ändå chill ställe. Och efter kan ni ta en drink högst upp i skrapan, lite turistigt men ändå mysigt med utsikten över hela stan.

  1. Hanapee skriver:

   MYCKET intressant

 4. Agnes skriver:

  Din förlovningsring är så oooootroligt fin! Hade du inte kunnat berätta lite mer om den??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp