I Toronto!

22:29 2019-09-29

Hallå!

Igårkväll landade vi i Toronto hos Linnea, Johan och Florre. Åt pizza, drack vin och slocknade klockan 23 samma hundradel som jag la huvet på kudden.

Vaknade 05:00 och var JÄTTEPIGG. Fick en helt underbar morgon ihop med Florens som också var vaken.

Här hängde vi lite i gymmet innan solen gått upp.

Sen gick solen upp i mina absoluta favoritstad i världen. Älskar att vara här!!!!!

De hära bidrar ju givetvis till varför jag älskar att vara här. Underbara lilla familjen!

Sen blev det lite häng i city!!!!!

Om jag tjatade om att få gå runt med Florens i babybjörnen?

Jajjamen!!!

17 kommentarer | “I Toronto!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  Men JESUS va mysigt och härligt!
  Fråga: hur är det i Toronto i januari? Rekommenderas det att stanna till ett par dygn eller är det bara kallt som fan? Ska nämligen mellanlanda på väg till ”varmare breddgrader” och funtar på att stanna ett par dagar om stan bjuder på härligheter även i kyla 8)

  1. Sally skriver:

   När jag bodde där var det -40 grader i januari :)) så är väl som vilken storstad som helst mitt i vintern, ni kan ju alltid hänga inomhus på käkställen/museum men packa med varma kläder ;)

   1. Ida skriver:

    MINUS 40!!?? Haha hjälp!!

 2. Julia skriver:

  Florens matchar dig till 100 %. <3

 3. Hanna skriver:

  Fint att få se Linnea, hoppas hon mår bra<3

  1. S skriver:

   Håller med! Hon utstrålar en sån ”godhet”, man blir varm i kroppen av att se henne på bild?? Håller också tummarna för att hon mår bra <3

   1. Emilia skriver:

    Verkligen!

 4. Lovisa skriver:

  Hej Hanna!
  Alltså, hur är det i Toronto? Tycker alltid det ser asmysigt ut när du är där och verkar som du blir så glad av att vara där <3 Kan du inte berätta lite mer om varför du gillar det? Typ hur är folket och vibben? Borde man bara flytta dit? Brukar bli lite sugen på det varje gång du är där.
  Puss! Lovisa

 5. Sara skriver:

  Hejhejhallåååååååå Master
  Skulle inte du kunna tipsa om långa klänningar att ha på en tillställning där klädkoden är högtidsdräkt? (Ojojoj hjälp!)
  Ska följa med min pojkvän på bal och vill ju slå alla med häpnad och känna mig som en självklar del av hans studentliv. Har gått vilse i klännings-djungeln och tycker numera inte att något passar mig.
  Enda kravet är att den inte är genomskinlig och att den gärna är färgstark eller i SILVER.
  Hoppas på det bästa!

  XOXO
  Hejdo

  Sara

 6. A skriver:

  Åh har tänkt så mkt på Linnea efter att hon skrev sitt inlägg. Om hon orkar och vill vore det fint att få en uppdatering om hur hon mår nu och hur det går med allt. Krya på henne, hur som helst! <3

 7. A skriver:

  Hanna! Såg på din instastory att du också börjar få GAMNACKE, jag har också det och hataaaar det. Vad ska man göra åt det??? Försöker verkligen tänka på hållning osv men det hjälper inte :(((

  1. Gamen skriver:

   Finns bra övningar man kan göra så man tränar musklerna och får tillbaka huvudet där det hör hemma! Jag fick tipset att ha huvudet rakt sedan låtsas att Trump kom rakt framifrån och tänkte försöka kyssa mig. Då trycker ( de allra flesta) sitt huvud rakt bakåt (så att man får många dubbelhakor) för att han inte ska kunna nå. Så kan man göra typ 10 repetitioner 5 gånger om dagen.

 8. jojje skriver:

  Önskar mig fler inlägg!!

 9. Sanna skriver:

  Såg dig i videon för bröstcancerfonden och fällde mången tårar när jag förstod att det var Linnea du refererade till. Fint att se henne här på bloggen<3

 10. Sanne skriver:

  Hjälp Hanna! Min kära bror och sambo bestämde sig lite spontant att gifta sig, med kort varsel, och jag har fortfarande inte hittat något att ha på mig. Och nu är bröllopet om 2 veckor!
  Det är ett litet, intimt bröllop så inget överfancy. Men jag vill hitta en långärmad/knälång klänning som är bekväm. Och som man gärna kan klä upp och ner :))) plzzzz help!<3

  1. S skriver:

   Jag hade inte kunnat oroa mig över kläder om min bror och min sambo skulle gifta sig helt plötsligt :s…
   (Jag kan inte läsa meningen på något annat sätt!)

   1. Anna skriver:

    Haha, jag läste det som att hon var sambo med sin bror! Oklart dock vem han skulle gifta sig med. Många tolkningsmöjligheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp