EN FANTASTISK DAG!!!!!

16:46 2019-09-04

Spänn fast er. Och känn er varmt välkomna till den känslokarusell som råkat vara HANNA PERSSONS LIV.

Efter förra blogginlägget skrevs var jag lite under isen (ja de här handlar om några timmar sen). Jag kände mig plötsligt ensam och liten. När jag jobbade i redaktioner (både på tidning och med tv) så har man alltid kunnat dela motgångar med andra. Det har såklart ändå varit tungt med negativa besked eller tittarsiffror men man har alltid varit flera om det.

Så är det inte nu. Jag har emellanåt känt mig så jäkla ensam de senaste sex månaderna. Så jag gjorde det enda rätta med den här återkommande tunga känslan;  jag gick hem, grina och ringde morsan.

>PLING< sa det plötsligt i telefonen. Jag tittade på skärmen och såg ett ”ja” om ett roligt större projekt för Hanna Persson ABs produktionsbolag.

Ledsen för all mascara under min vidriga tumnageln(?) men så blev det i min känslokarusell.

Fan va roligt det känns att driva eget igen. Glaset är halvfullt! Dagen är räddad!

TACK.

11 kommentarer | “EN FANTASTISK DAG!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. margret skriver:

  HANNA <3

 2. Amira skriver:

  Hahah<3 bra dagen ble bra igjen:))

 3. Johanna skriver:

  Hanna!! Jag ska ha 25-årsfest om några veckor men har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vill känna mig cool och snygg men samtidigt hyfsat bekväm (jobbigt med krångliga plagg när man måste springa på toa lite för ofta). Det blir en hemmafest med massor av mina härliga kompisar. Har du några tips??

 4. LB skriver:

  Woho, grattis!

 5. viola skriver:

  Haha känner igen mig för mycket i känslostormarna alltså 😅försöker tänka att det är roligare så än att bara vara samma hela tiden haha

 6. M skriver:

  Herrejävlar vad jag känner igen mig! Toppar o dalar i en ensam frilansares liv <33

 7. Martine skriver:

  Hurra hurra hurra! :D

 8. A skriver:

  Grattis master!!

 9. Anna skriver:

  Fan vad kul! Ska bli roligt att få se vad det handlar om!

 10. Frida skriver:

  Tips på namn till ditt bolag! ”Päson” eller vad det är du brukar kalla dig själv när du ska referera till ditt efternamn. Låter kanske löjligt men tror fan det kan bli coolt! Så kommer någon sitta vid tv:n om 10 år och se ”Päson Productions” – googla, och se dig som VD :))) Pöss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp