Kändislistan

14:52 2019-09-12

En i mitt kommentarsfält önskade att jag skulle sno Sandras lista om kändisar. Så nu gjorde jag det. Gud, jag lyder verkligen er minsta vink? Har rollerna förflyttats och NI har blivit MIN master? Uhh, hemska tanke!

Vad är en kändis för dig?
Carola???? Typ nån som inte behöver en närmare presentation eller förändrar ett rum hen entrar. Får typ pirr i magen av bilden ovan SÅ känns riktiga kändisar för mig.


Manlig kändiscrush:
Såååå kåt på karaktären Jack Pearson från serien This is us (kanonserie!), skådisen Milo Ventimiglia verkar så himla mjuk också? Var kär i honom redan på Gilmore girls-tiden. Älskar mjuka snygga killar som är lite blyga och KAN JÄTTEMYCKET. Gud blev ännu mer kär nu när jag googlade en massa på honom.

 


Kvinnlig kändiscrush:
CARDI B!!!!!!!!!!!! Jag vet ingen mer äkta, vettig och rolig? Hade gåshud under hela P3 dokumentären om henne. Sån otrolig person på alla sätt.

 


Kändis du var kär i som ung
Beeeeesatt av Leo.

Kändis med bäst instagram
Chrissy Teigen pga personlig och kul, rolig med sin man John Legend också

Känd person du önskar du kände
ALLA syrrorna Kardashian. Förlåt för mallighet men nu säger jag det bara; de hade verkligen tyckt om mig. Och tror vi skulle ha rätt kul? Ok Kourtney hade nog inte älskat mig, men resten. Ja så ÄR det bara.

Kändis du inte tror att du skulle komma överens med
Skulle va livrädd för Kanye :-(

Kändis du får höra att du är lik
Miranda Kerr, Gollum och gitarristen på Allsång på Skansen (och medlem i bandet Cookies and beans!) Charlotte Centervall.

Typiskt kändisbeteende
Ha en kock hemma??? Sååååå wierd känsla

En generell observation om kändisar?
Dom mår piss.

22 kommentarer | “Kändislistan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Louise skriver:

  Kräver edit för att lägga till Cookies n Bean-medlemmen!

  1. Hanapee skriver:

   BRA! gör det

 2. Linn skriver:

  Och grynet hallå!!!!

  1. Hanapee skriver:

   vill inte va lik henne :( hon är kanon men jag vill va mer sexig

   1. J skriver:

    Sexig som gollum? Haha, nej men du är snyggare än grynet!

    1. R skriver:

     Hahaha skrattade

    2. Anna skriver:

     Hahaha sexig som GOLLUM

    3. Hanapee skriver:

     hahahah ja

 3. Julia skriver:

  Men ja på Jack Pearson/Milo. This is us är sjukt bra serie för mitt psyke när jag behöver “gråta ut” : )))

 4. Pia Svensson skriver:

  Hej Underbara ni ❤️❤️❤️ Jag vill rekomendera min favoritaffär och en under bar sida som ger mig mycket med ❤️. Var även ni med i tävlingen 🙂Alla frågor är rätt 😉. kram https://sociali.io/ref/zo25852650/

 5. F skriver:

  Tycker du är såååå lik skådespelaren Annika Hallin (fast yngre såklart) – jag kan inte vara den enda???

 6. Rebecka skriver:

  Tror aldrig jag kommer att komma över Leo! Jag lät vara kärna honom tills jag dör 😅

 7. T skriver:

  Hmm… har du hört om att Cardi B drogade och rånade ett antal personer?

  1. Hanna skriver:

   Men gud.

  2. Hanapee skriver:

   Japp, har du hört hennes förklaring?

 8. Johanna skriver:

  Men osannolikt att du inte ens är släkt med hon gitarristen?? Ni har ju för fan SAMMA ansikte?! obehagligt

 9. Ida skriver:

  Hanna!
  Jag älskar när du löser följares klädproblem, så jag hoppas du kan hjälpa mig!
  Jag tänker ta nästa kliv i jobbet, bli mer självklar i min pondus och inte vara ursäktande. Jag vill dock samtidigt levla upp min garderob och vara KVINNLIG. Jag har tex köpt mer färg (har annars uteslutande svart och blått. Har på riktigt chockat mina kollegor när jag hade en gul tröja på mig häromdagen(.)), mer kjol och mer snygg tröja.
  Men – vad ska jag ha för skor?!
  Har Chelsea-boots som default, men känns sådär kul till kjol. Vill ha en sko som passar till kjol, som inte har en millimeterklack så jag ramlar in på möten och helst inte får ben med lite kött att se ut som trädstammar.
  HJÄLP MIG! :)

 10. Rebecka skriver:

  Slänger också in en vädjan om stiltips, närmare bestämt en jack-special!! En sorts jacka som jag letar ihjäl mig efter varje vinter men inte lyckas hitta är en mellanvariant mellan kappa och dunjacka. Alltså, vad tar man på sig för jacka när man 1. Inte vill ha på sig finkappa och 2. Inte vill ha på sig sportig dunjacka a la fjällsemester? Dvs en variant man kan ha i stan, men som inte känns för uppklädd? Jag kan liksom inte komma fram till vad detta skulle vara för typ av jacka i form av modell/material osv. Förmodligen därför jag aldrig hittar nån, vet ju inte ens vad jag letar efter. Ja men du hör ju. Hjälp behövs!!

 11. Tess skriver:

  Skrattade högt åt dina svar i din frågestund! Fagotten och turnerandet i Tyskland (och följdfrågan på det) :’)

  1. Hanapee skriver:

   <3 <3 <3 <3

 12. WN skriver:

  Du är även lik Arya Stark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG