285. Jag ser domen i dina ögon

16:48 2019-10-14

Hanna vill göra stor nyhet av att Martin lämnar henne, Martin vill inte det. Dessutom pratas det bakisångest, självhatet efter att ha skurit sig i fingret i relation till Hannas självhat efter rejäl fylla. Att ”krångla till” vardagen, vikten av att ha hemligheter för sin partner och det underbara i att SLIPPA HÖRA OM NÅGON ANNANS DAG. Trevlig lyssning!

Ni hittar podden bland andra poddar. Bajsar du med munnen, är väninna med en monstera och åker sån el-skateboard till jobbet? Tryck play nedan:

4 kommentarer | “285. Jag ser domen i dina ögon”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. mike smith skriver:

  Generally I do not read article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice post.

 2. Linda skriver:

  Älskar podden så mycket. Finns ingen annan podd som jag så ofta kommer på mig själv att vilja flika in och fylla på ert samtal. Just för att det känns som ett samtal mellan två kompisar och vi poddlyssnare är den tredje.

  Angående din bakisångest så var det en klok pers(s)on som en gång sa: man är ju bara människa ❤️

 3. Julia skriver:

  Har precis tagit ett bad och lyssnat på senaste podden. Kan inte komma på något MYSIGARE än att ligga och lyssna på när ni pratar om Martins husköp. Det är absolut inte tråkigt att höra alla detaljer! Ni är ju som kompisar för en och då vill man ju höra precis sånt. Bäst är ni!

  1. Lina skriver:

   Håller så mycket med! Var rädd att ni skulle sluta prata om husköpet pga ”dåligt content” när just såna saker är BRA content i denna kontext. För övrigt en riktigt bra podd den här veckan (alltid!!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla