Hemma – favvogrejer och att göra

08:14 2020-01-09

Lina skriver:
Kul att se dig! Kan du inte berätta lite mer om er lägenhet, hur du tänker med inredning, visa några favoritgrejer osv?? Hade varit så kul, älskar ert hem och din stil!

Hanna svarar:
Kul att va tillbaka när man får så gulliga kommentarer!!! Absolut kan jag göra det! Er önskan är min lag osv. Och så får jag förstås chans att använda min nya mobilkamera i en rätt mörk lägenhet lalala.

Den här vasen är en favorit! Fick den av mina bästisar då jag fyllde år förra året. Dom köpte den på Hay och den står som en sol och lyser i vardagsrumsbordet. Besviken på att kameran inte lyckades fånga hur GUL den faktiskt är 🤬

Jahopp då är vi i hallen dårå. Hallen är vårt sämsta rum tror jag tyvärr. Har en ful byrå och inte bra golv där. Plus att taket är sänkt?! Men åter till det sen. Det jag gillar är spegeln och bänken! Som varje dag står där och myser på med varandra. Dom pratar säkert skit om mig och Anton.

Spegeln är från Betonggruvan och bänken köpte jag på H&M Home.

Dååååå är vi åter i vardagsrummet och säger hej till braskamin, psyk-palmen, favvotavla jag fått av Anton i julklapp och en stor lampfot i porslin från 80-talet som jag… lånat… från ett tv-program jag gjorde. Tycker det här hörnet tär mysigt. Den vita lådan är oftast fylld med ved till kaminen.

Eller vem försöker jag lura, oftast är den ju faktiskt tom eftersom det är så jävla härligt att elda!!!

Sovrummet blev mysigt när Anton sydde gardiner! Så gardinerna är min favvo. Här är det rum vi renoverat genom at måla om alla väggar, tak, skrapat fönster + foder och målat om dem. Det som är kvar att fixa är ELEMENTSKYDD!!! och sänglampor.

Älskar att ha massa stora växter i sovrummet btw. Dock trött på linnelakan. Ska köpa lyxigare i bomull då mitt köpstopp är hävt.

Haha varför fotade jag det här? Vet inte, gick snabbt. Tycker om vår brödrost kanske va därför. Gillar för övrigt ”helheten” i vårt kök! Att det är personligt med mycket trä osv. inget kalt influencermarmorkök.

SÅÅÅÅ vad ska vi göra i vår lägenhet framöver, jo:
> Hitta ny fåtölj till kontoret (som ni inte fick se för det är vårt skräprum)
> Byta golv i hall, sovrum och kontor (ev bara bryta upp golvet och förhoppningsvis hitta fint under heheeee)
> Bygga elementskydd!
> Hitta ny hallmöbel och höja taket i hallen
> Måla om väggar, tak och fönster i vardagsrum (spruckit en massa)

Det var allt om lyan för den här gången! Hoppas du tyckte det va lite skoj Lina!

Puss puss

17 kommentarer | “Hemma – favvogrejer och att göra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Alltid kul med bilder från er lägenhet, supermysig 😍👌

  2. Lisa skriver:

    Roligt inlägg! Har redan en likadan hallspegel sen ett tag tillbaka efter att ha googlat ”hanapee spegel.” Man tackaar!

    1. Hanapee skriver:

      hihi <3

  3. Tove skriver:

    Gud vad fint ni bor! Jag tycker att det är ganska roligt det där med elementen – jag ÄLSKAR element och för mig utgör de en stor del av inredningen. Element är liksom det första jag ser när jag kommer in i en ny bostad. Tycker att era är jättesnygga!!

    1. Ronja skriver:

      håller verkl med!!! elementen ger en känsla av ett RIKTIGT HEM och inte ngt jävla hotell :)))) hoppsan va aggressiv. ps älskar golvet i hallen?? ta EJ bort

      1. Hanapee skriver:

        de är tyvärr jätttefula pålagda tunna små klickgolv, vill ha slipat trägolv

  4. Lina skriver:

    Underbart! Tack så mycket 😍

  5. Cornelia skriver:

    Haha att Anton SYTT gardinerna??? Vad kan INTE den mannen?!?! Vill förresten veta ALLT om ert bröllop. Kan du inte blogga om dina tankar om det? Klänning, mat, fest, vigsel, ring etc etc ❤️

  6. Ninni skriver:

    Såg att någon ovan skrev om elementen, fönster för mig är vad element är för den personen. Jag tokälskar era sovrumsfönster! Så fina. Kommer bli übertjüsigt med elementskydd under! Ni har överhuvudtaget en väldigt härlig lägenhet!

    Men jag har några frågor som jag undrar över, hoppas att det är okej att fråga… Eftersom att det var du som friade till Anton, valde du din ring själv och köpte den innan eller valde du den själv men köpte den efter? Eller var ni och valde och köpte allt tillsammans? Har ni varsin eller gemensam ekonomi? Betalade du din ring eller gjorde ni ihop?

    Ursäkta alla frågor, jag funderar på att kanske fria till min kille också efter sex år tillsammans! Är supernervös och vill att allt ska bli rätt och perfekt och bäst, liksom solen ska skina, alla som går emot oss dansar och ler och ingen har spenat mellan tänderna etc. Vill höra allt om hur andra gjort och lagt upp allt! :)

    1. Klara skriver:

      Oombedd kommentar från annan som friat till sin kille: jag friade med basic silverringar och sen köpte vi snyggringar tillsammans! Tyckte det vart ett super upplägg pga blev ett extra mysigt event kring ringköpet. Som en bonus till själva friandet.

      1. Ninni skriver:

        Tack snälla för svar! :D Låter som ett supermysigt upplägg!

  7. Marie skriver:

    Vet inte om jag hörde fel men tyckte du sa i en live på instagram att du testat botox/fillers men att det gått ur nu. Kan man få höra mer om det?

    1. Lisa skriver:

      Vilket podavsnitt? :) Vad för grejer har du gjort Hanna? Hade aldrig gissat det, inte för att det behöver vara dåligt om det syns (är väl typ inne att det ska synas?) Men du har alltid bara sett så himla härlig och snygg, frisk och naturlig ut. Sådär som man aldrig känner sig själv… Haha.

  8. Elin skriver:

    Wow så fint! Nyfiken på sovrummet: är väggarna gråa? Och gardiner + överkast beige? Sjukt fint ihop

  9. Fius skriver:

    Kan det inte vara så att det går en massa ledningar och grejer i taket uti hallen och att någon innan därför sänkt? Eller sitter det spottar? Låter ju helt kocko annars att sänka taket?! 🤔

  10. Mikaela skriver:

    Älskar bänkskivan i köket! Vill ha liknande i mitt kök!! Är det kalksten?

  11. Sophie skriver:

    Så lägligt inlägg iom att jag flyttar om en vecka. Är verkligen kul att se hur du har det. Vore också kul med tips och inspo på inredning.. Du har ju så bra smak..! *fjäsk fjäsk *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla