12 bilder som gör mig lycklig

10:10 2020-02-13

Här satt jag, Linnea, Johan och Anton och drack sangria i Toronto. Vi hade precis köpt spåkort med tema ”Spirit animal” och satt och spådde varandra. Jag fick ett slags björndjur som sa att jag skulle ”värna om mitt hem och trygghet”. Blev lite småpackad i solen och mådde så bra.

 

Cirka tio minuter efter att jag gått i mål på Lidingöloppet och där med klarat Tjejklassikern. Så stolt över mig själv här. En estettjej rädd för att ta i och misslyckas som helt plötsligt fann glädje i cykling, skidåkning, löpning och nästan simning.

 

Inget gör mig lyckligare än det här. Inget i hela världen tror jag? Kanske beror på att jag har sån kraftig hemlängtan just nu. Morsan, mimmi och så pappa som fräser. Det är så fint att landa i allt dom gett mig och fortsätter ge mig. Vill ta med det till mina framtida ungar.

 

Första semesterdagen i stugan 2019. Jag och Anton hade med oss champagnen vi köpt på vår roadtrip till Champagne. Gåshud.

 

Min älskade Jojje!!!! Varenda bild från våra två veckor i Toronto gör mig lycklig, det var så roligt, fritt och spännande. Här firade vi att jag ett halvår tidigare suttit exakt här och bestämt mig för att säga upp mig och börja frilansa.

 

Guatemala 2018. Otrolig familj som delade med sig om svårigheterna med att ha en hörselnedsättning och försöka få hjälp i skolan, väldigt ärligt och fint berättat. Var så rörd av att de ville dela med sig. Tänker fortfarande på de här två ibland.

Jahopp då kom man till en midsommardröm 2019 hos Maja på Gotland. Jag och Anton hade kör (ok Anton satt bakom ratten) typ 300 mil runt i Europa och kom fram till det här. RYSER!!!!!

 

Jag och Johanna brudtärnade åt vår bästis Linso.

Jag har tusen bilder från båtturer med Anton men den här tycker jag är så fin, kanske för att det är en av få bilder på båda oss! Vår båt är ju lite som vår sommarstuga här i Stockholm och vårt första riktiga gemensamma intresse egentligen.

 

RAJ RAJ RAJ RAJ aperol spritz i en solig snögrotta, mår jag inte bra här då har jag riktigt stora problem.

 

Det här är min favoritbild på Anton som barn. Solbränd snäll liten kille bredvid sin gamla katt Zorro. Tycker det är nåt med bilden som visar hans VÄSEN???? *spirituell*

 

Avslutar med en bild jag längtar till. Kagart är ute och känner på vattnet och jag skålar. Vi hade lagt till med båten vid klippor utanför Stockholm och grillade korv, drack skumpa och badade. Eller i alla fall Kagart.

Bara några månader kvar nu!!!!!!

11 kommentarer | “12 bilder som gör mig lycklig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sandra skriver:

  Log mig igenom hela inlägget

 2. Hanna skriver:

  Så fint! Blev rörd! Längtar ihjäl mig till sommar nu!

 3. Ellen skriver:

  RYSNINGAR PÅ DETTA INLÄGG!! Längtar efter kompisar, våriga aws, påsk i fjällen och sommar efter att ha sett detta <3

 4. Tove skriver:

  _underbara_ bilder! Så mycket fint!!

 5. Bella skriver:

  Så fint! Längtar till sommaren

 6. Zara skriver:

  Tack för du delade med dig av dessa underbara bilder master. <3

 7. Ellen skriver:

  HEJJJ!
  Jag har just tagit examen och kommer troooligtvis snart få ett jobb. Jag hade tänkt att jag skulle unna mig själv ett par örhängen från Allblues, men de verkar ha slutat tillverka just dessa. Så nu känner jag mig lite… mäh. VILL unna mig NÅGOT som bara är för mig och ja.. någon materiellt hehe. Som alltid kommer vara förknippat med det jag nu klarat av. För att fira mig själv liksom. Jag tänker att det får kosta runt 2000-3000 kronor. Men jag kan inte komma på VAD. HAR du några tips? skor? väska? smycken? klocka? jag är lost.
  KRAMMM

 8. Klara skriver:

  Så mysigt inlägg!! Fick också grov hemlängtan efter min familj nu, gu va mysigt att bara VA med dem

 9. Louise skriver:

  Fiiiiiiiiiint detta va! Extrema sommarkänsla och hela dagens känsla om att ”jag duger inte på jobbet, allt jag gör är sämre än vad de andra gör å jag e sämst å förtjänar inget” försvann. För det är ju inte ens viktigt här i livet. Ens relationer och ta en aperol i solen och att en hund viftar på svansen åt en är ju det viktiga. Varför glömmer man det ibland? Tack för du påminde mig!!

  1. Anna skriver:

   <3 <3 feel you!

 10. Frida skriver:

  Kan du (eller någon som vet) snälla svara på VAR nattduksbordet vid sidan om din mor är ifrån???? Superfint ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp