Gott folk med K Svensson

16:58 2020-02-12

Komikern, konstnären och Anna Björklunds man ”K Svensson” är veckans gäst! Tycker han själv att han fick tillräckligt med straff efter yxa-i-fittan-gate…? Hur lång tid tar förlåtelse? Är ett leende mot nån på bussen bättre än välgörenhet? Dessutom reds det ut varför han hellre skulle få coronaviruset än att jobba på Perfect day.

Lyssna gärna (tex HÄR) och kom med feedback!

Puss puss

 

22 kommentarer | “Gott folk med K Svensson”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. anna skriver:

  Sååå bra avsnitt! Mjukt och ärligt

 2. Josefine skriver:

  Så himla bra! Underbar lyssning, gillade skarpt att han inte svarade så som många andra gjort hittills + bra frågor från din sida (såklart)

 3. Lina skriver:

  Bästa avsnittet hittills!!

 4. Moa skriver:

  Hej maaaster. Ville bara säga att du och Linnéa Åkesson i årets farmen är väldigt lika! Kram och puss

  1. Sofia skriver:

   Haha du har inte lyssnat på veckans poddavsnitt du :P dock håller jag med!

 5. Sophie skriver:

  Favoritavsnitt! Smart och totalt oängsligt från Ks sida vilket känns uppfriskande + att många av svaren faktiskt fick mig att tänka efter även om jag inte höll med = bra!

 6. Sofia skriver:

  Han var som gjord för formatet!! Så bra frågor från dig!! Håller lätt med om spelreklamerna nu haha

 7. Johanna Kroon skriver:

  Haha när jag lyssnade på avsnittet (som jag tyckte du gjorde så fruktansvärt bra) så tänkte jag att jag måste strida och härja om du skulle få massa dumma kommentarer om att han var gäst. Så skönt att läsa ( här i bloggen iaf) att du inte fått de

  1. Hanapee skriver:

   Hahaha skönt med en soldat

 8. Nora skriver:

  SÅå bra avsnitt!! Han (och du!!!!) är som gjord för formatet som Sofia skriver! Älskade Kringlan när han var med i Tankesmedjan och Lilla drevet så känns skönt att han är tillbaka på ngt vis (även om jag inte höll med om allt han sa, men mycket ändå!)

 9. Clara skriver:

  Tyckte det var väldigt befriande när du sa att David Borg inte fick vara med mer för att han var en för slapp kille helt enkelt!

  1. Hanapee skriver:

   oups… älskar honom dock…

  2. David Borg skriver:

   Varför hatar du slappa killar?

   1. Hanapee skriver:

    Haha sluta du är inte slapp, du hade ju så mkt annat så du inte hann podden?!???

    1. David Borg skriver:

     Det finns alltid en extra växel!

 10. Emelie skriver:

  Har saknat hans stämma. Lyssnade på han och Josefine Johanssons podd, och älskade dom både och gör fortfarande. Känns som att han är en gammal vän som har försvunnit ur mitt liv, så jag blev så genuint glad av detta avsnitt. Tack tack tack! Du är så otroligt duktig också, man blir otroligt fängslad och fascinerad ❤️

 11. Hanna skriver:

  Fan blev så provocerad av Kringlan. Obs vet typ knappt vem han är men tyckte han kändes extremt SLAPP, och otroligt…världsfrånvänd?

  1. IM skriver:

   Håller med! Tyckte avsnittet var bra och att båda var duktiga liksom men han kändes lika intelligent som en 15-åring? ”Tycker den rikaste ska bestämma” looool typiskt ”svåra” killar att komma undan med att vara typ smarta och intressanta när de egentligen är riktigt platta

   1. Emma skriver:

    Ja och såååå sjukt obehagligt med åsikterna kring abort. Hur kan man likställa ett fosters rättigheter med en kvinnas.

    1. Linnea skriver:

     Håller verkligen med. Bra avsnitt men har verkligen otrolig o-feeling kring stämningen att det är coolt att inte bry sig eller ha koll. Typ ”nä jag tycker det skulle vara spännande att göra reklam för SD”, ”jag läser inte tidningen”, *haha oj vad farlig och fritänkande jag är*. Eh… jaha? Formuleringarna kring abort var obehagliga, det är en typisk retorik från abortmotståndare att inte säga det rätt ut utan mera säga ”jag tycker det är svårt, vi måste också tänka på fostret, det finns två sidor”. Man kan tycka och känna vad man vill, men juridiskt/praktiskt finns en sida––prioriterar man fostret över kvinnan är resultatet att man tvingar folk att vara gravida mot sin vilja. Vilket är ett enormt övergrepp. Intressant att höra olika typer av människor svara på frågor men att K skulle vara så himla härlig och underbar fattar jag faktiskt inte.

 12. Amanda skriver:

  Älskar K! Älskar avsnittet! Ett av de bästa formaten jag hört honom i!!!! Mkt stark programledarinsats av dig.

 13. Anna skriver:

  Hade tänkt hoppa över avsnittet först pga gästen kändes ointressant, men glad att jag lyssnade nu. Kul med någon som svarade lite annorlunda och inte bara ett givet rätt svar. Även om jag inte höll med om allt var det ändå intressant med en annan vinkling på svaret. Gott folk är min favoritpodd för tillfället, du gör det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp