2 saker jag såg på stan men inte köpte

21:02 2020-02-09

Hej älskade ni

Haft en ljuvlig helg då jag i fredags dj:ade lite på min kompis Davves födis-aw och i lördags såg jag Harry Potter 1 & 2 (alltså filmerna, hyrde på apple-tv, förlåt för mycket info men vet att NÅN kommer fråga). Utöver detta håller jag och Ante på och fixar hemma, skrapar och spacklar fönster som ska målas och nu även dörrarna.

Alltså det är ju inte jätteroliga saker som ”syns” jättemycket men tydligen måste det göras…. enligt…. han… jag lever med :-). Själv har jag fått panikäckelkänslor av vår hall som jag vill måla om. Och försöka bygga en inbyggd bokhylla i? Eller nån ny slags möbel iaf. Letar febrilt på ord som ”sideboard” ”byrå” ”skåp” på blocket. Aja.

Och idag söndag hängde jag med Linso och hennes lill-kille Noah och gick på stan. Hittade två saker jag vill köpa. Kolla:

Såå fina sneakers från Adidas. Beiga enfärgade. Bara 999 kr ändå? Tycker jag är bra. Ni är några som frågat om inlägg om sneakers och absolut det kan jag göra! Men vi börjar såhär. Men den här. Och så kan jag snabbt säga att jag är besatt av blåsvarta jordans som jag verkligen vill ha men så svårt att hitta vettiga i damstorlek.

Gick givetvis till vår favorit inredningsbutik på söder; ESTERIÖR. Jag vill verkligen ha allt där? Obehaglig känsla. Att jag är så lättköpt. Har samma smak som alla andra. Jaja. Den här kornblå ljusstaken älskade jag. Också fint att ha den andra kromade också. Sen insåg jag att stearinet kommer va för jobbigt att hålla koll på så då blev det inget köp.

Ja, så kan söndagshopping utan köp se ut hörrni! Man kan säga att jag tjänade 1699 kr?!

Kram!

9 kommentarer | “2 saker jag såg på stan men inte köpte”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Älskar dig Hanna du är bäst!!!!!

  1. Hanapee skriver:

   hhahah älskar dig, tack för kommentar

 2. Klara skriver:

  SNYGGT MÄ KORNBLÅTT Å BRA SPARAT

 3. Charlotta skriver:

  Igår köpte jag en stol av en snubbe. Vi parkerade både fel OCH utan biljett men hann köra igen innan någon p-vakt upptäckte. Så ”tjänade” ju två p-botar kan man säga. Och därmed blev stolen i princip gratis 💁‍♀️ #economista

  1. Hanapee skriver:

   true economista

 4. Erica skriver:

  Åååh!! Tack för Lillsjön!

  1. Erica skriver:

   Lillskon*

 5. Anna skriver:

  Men varifrån är skorna? Behöver dom men kan inte hitta dom någonstans 😭

  1. Hanapee skriver:

   Sneakers and stuff!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla