Vecka 7!

16:23 2020-02-10

Nejmen jag är så trött, så trött. Låg vaken inatt mellan 03 och 05 och lyssnade på slutet av Harry Potter och Fenixorden. Va så spännande så jag kunde liksom inte sluta. Kanske inte jättesmart eftersom jag knappt kan stå på benen idag. Har glömt tagit mina vitaminer iofs? Kanske är därför också? *älskar att leta orsak*.

Varför har ni inte lämnat en enda kommentar på mitt förra inlägg? OFÖRSKÄMT!! Men jag förlåter er och mig själv för mitt tråkiga jag berättar istället om veckan, som tyvärr inte ser kanonkul ut? Men gud Madame negativ har loggat in.

Måndag
Suttit i klippstudio på förmiddagen och spelat in pod med Martin nu på eftermiddagen. Tappade allt GO inför podden, det var en hemsk känsla. Men Martin va kul<3

Tisdag
Börjar spela in en pilot för nytt projekt!!! HELA dan tjoho

Onsdag
Riktig sån ta-tag-i-mitt-liv-på-kontoret-dag

Torsdag
Spelar in ett avsnitt Gott folk med… GUDRUN FUCKING SCHYMAN!!!!

Fredag
Allahjärtansdagmiddag med Anton, Maja, Nichlas och Edvin <3 <3 <3 <3 <3 <3

Lördag & söndag
Förlåt…. men…. vi ska fortsätta renovera hemma. Slipa dörrar och måla fönster. RÖV.

Avslutar med bild på mina otroliga naglar! Har bytt nagelställe för första gången på fyra år och blev så nöjd?! Rädd för att tipsa för då kanske alla tider försvinner….. förlåt!!!!!

14 kommentarer | “Vecka 7!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elsa skriver:

  Men wow vad häftigt att Gudrun Schyman ska gästa din pod!!!!!!!!!! Älskar henne ännu mer nu.

 2. Therese skriver:

  Nu blev jag sjukt sugen på att äta kärleksmums och ha fina naglar!!!!

 3. Sofia skriver:

  Gudruuuuuuuuuuun <333

 4. Sofia skriver:

  OMG GUDRUN!!!! Så jäkla mäktigt!

 5. Julia skriver:

  Ok har gåsis nu : ))

 6. Susanna skriver:

  Hej! Kanske konstig fråga men here goes: jag funderar på att sätta upp träpanel i mitt kök och tycker din är väldigt snygg. Vet du om din är behandlad på något särskilt sätt för att vara hållbar? Jag tänker mig mot matfett, vatten från kranen osv.

  1. Hanapee skriver:

   Vår är enbart vitbetsad! Torkar av den nån gång i MÅNADEN med lite fuktig trasa, blir liksom inte så skitig??? bara liite vid spisen

 7. Ellen skriver:

  Åh, vad kul med Gudrun!!!!

 8. C skriver:

  Alltså det här med projekt.
  Jag och min kille köpte hus förra året och projekten avlöser varandra. Vill dö när jag tänker på att jag måste bära en garderob från nedre våningen till övre när jag kommer hem idag pga att vi måste byta golv (alltså vi måste pga mögel, bara det gör att jag vill dö). Min kille ÄLSKAR dock detta, han kan liksom inte vänta med att sätta igång medan jag bara vill sitta i soffan och göra ingenting… Dock tacksam att han gillar det då han gör massor själv och jag typ… kokar pasta :)

 9. Thanks for sharing such great content.

 10. Köksblandare skriver:

  Gudrun är så härlig:)

 11. Eli skriver:

  WOW Gudrun!! Imponerande! Och ska bli riktigt kul att lyssna på 👏

 12. xx skriver:

  Ser fram emot K! Älskar han <3

 13. Anonym skriver:

  Snälla säg nagelstället?! I stort behov av att hitta ett bra… kraaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla