Stilakuten: glid in i våren med självförtroende

12:14 2020-02-06

ledsen hanna: MASTER! Under senaste året har jag träffat tre styckna killar som jag trott vart vettiga kul osv men som på tre olika men lika osköna sätt dissat mig till slut. Var ju uppenbarligen inte killen i mitt liv nån av dom men smärtar ändå i mitt 28 åriga hjärta och mitt självförtroende är nere i botten atm. Orkar du min stora inspirationsstjärna sätta ihop ett litet outfit-inlägg till hur jag glider in i våren och utstrålar självförtroende (fake it til you make it osv)? Vill just nu klä mig i en sopsäck typ. (Gärna kläder som passar en tjej med lite lår och höfter)
KRAM LOVE YOU

HP svarar: Älskade hanna!!!!!!!! Fy fan för killar. Svårt att värja sig mot det där dåliga självförtroendet men man får påminna sig om att tankar och känslor inte är sanningar. Du förtjänar det bästa och ingen är som du – är klyschor som är just klyschor för att de är sanna. Grattis till lår och höfter, är avis och här kommer lite outfits att möta våren i.

1. Resår OCH zebra (eller är det tiger hmm) är verkligen vårens it-grej. Att ha jackan sådär molly sandénsk  kanske du kan skippa 2020. Fy fan va snyggt att matcha detta set med en beige trench, snygga sneakers och utsläppt fritt hår. Älskar set mer än något annat, det här får man dessutom för perfekt peng från Lindex.

Vänta hallå? Vad var det för ljud? Jaha, bara alla tre killar som genast ångrade sina beslut? FÖR SENT!!!!

2. Dags för Hanna att va lite business. Kanske springer du mellan möten helt vitklädd med datorn i en brun läderväska. När du vandrar ner längs med stans mest befolkade gata hör du en röst ropa ”Hanna? Hanna! Hej!”. Du vänder dig om och ser att det är Jonas, din gamla klassompis med glittriga ögon! Ni småpratar och vips har ni bytt nummer.

Fyra år senare föder du hans barn, det blir tvillingar. Tänk vad en outfit från Zara kan göra.

3. Förlåt? HAR jag precis sprungit över vårens finaste klänning? Från underbara Reformation. Nej men den är så sexig och gullig att jag tror det blir ett klick för den här Hanna:n också. Herregud vad vårdejterna ommer gå bra. Stor jeansjacka och skinnstövlar till jajjamensan.

4. DET ÄR KLART VI SKA BÄRA ROSA TRENCH I VÅR!!!!! Herregud vad fin denna från Arket med. Den hardu över ditt helvita set eller fy fan va snyggt mot blåjeans. Jag känner det, rosa trenchen från Arket ger dig självförtroendet tillbaka med RÅGE.

5. Din kompis ”Sara” har tvingat med dig på en aw med hennes reklamarkollegor. Ute är det 15 plusgrader och det är årets första uteserveringstillfälle. Du har på dig exakt den här outfiten från Baum und Pferdgarten ihop med bruna klumpiga klackar och en varm tröja. I solen blir det varmt och du tar av dig varma tröjan. Saras snyggaste kollega JENS sätter sig nära dig. Han bjuder på öl och skrattar åt allt kul du säger. Gud du borde kanske bli komiker? Tänker du malligt och skriver ner ett av skämten i mobilen. I slutet av kvällen drar du med honom hem och ja… DET HÄR ÄR INGEN SEXNOVELL. Dagen efter messar ni i timmar.

6. Iklädd uuuuunderbar benvit jeannsklänning från Other stories, vita stövlar, röda läppar och håret i slarvig hästsvans är det dags för Hanna att äta middag med tjejgänget. Du har aldrig känt dig snyggare och dina vänner säger detsamma?! Måste vara utstrålningen från att ha varit framgångsrik inom precis allt den här våren? Skön känsla. Ni sätter er till bords med gott humör, men som på en millesekund rinner av dig när du ser vem som serverar er. ”Nejmen Hanna! Blir det vittvin och is för dig eller? Hahahaha” servitören med den nasala rösten är nämligen ditt hemska ex… PAAAAAAATRIK!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

36 kommentarer | “Stilakuten: glid in i våren med självförtroende”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. P skriver:

  Mitt ex hette Patrik och var sjuk i huvudet så tycker det är så jävla skönt när du alltid beskriver Patrik som värsta tänkbara i dessa inlägg. Tack master

  1. L skriver:

   Samma här. Så många dåliga Patrikar det måste finnas!

  2. Louise skriver:

   Omg samma här hata Patrik!!!!!!

   1. A skriver:

    Har också en dickhead-Patrik

    1. R skriver:

     Patrik måste också vara det sjukaste namnet någonsin

  3. Jullan skriver:

   Men jag med!! Jag kallar min för ”psychopatrik”…….

  4. P skriver:

   Kan vi enas om att alla är värda något bättre än en ”Patrik” i sitt liv från och med nu, tack!

   1. Lisa skriver:

    Eller….är det SAMMA PATRIK*!!!!

    OBS* nej har två olika askassa Patricks i bagaget.

 2. Erica skriver:

  Sååååå inspirerad till vår och dejting nu!! Men undrer fortfarande, vad finns det för ”snygga sneakers”? Förstår dock om du inte palla svara på alla dessa outfit-frågor, men du e ju min lille stilguru <3

  1. Anna skriver:

   Jaa det undrar jag också, som inte är typ balenciaga 🙈

 3. jenny skriver:

  får gåshud av patrik!!! hemska människa!

 4. A skriver:

  Fy fan vad jag älskar det här inlägget. Jag är också 28 och dejtar på men verkar aldrig vara någon som tycker man är härlig?! Ska köra copy-paste på denna och vara så snygg på alla dejter i vår 🌸

 5. Ebba skriver:

  Är sjukt hur MYCKET jag älskar dessa inlägg?? Lever på dem

 6. Zara skriver:

  LOVE U MASTER!!

 7. Inte lika ledsen hanna skriver:

  TACK <3 blev töntigt glad av att du tog dig tid till min lilla kommentar! Älskar alltid dessa inlägg men det här är ju något alldeles speciellt, helt rörd. Plötsligt känns sopsäcken inte lika nära till hands. Kämpar på!!!

 8. Lisa skriver:

  Hanna!!! Vi som tar studenten i år behöver desperat dina tips ang bal och studentklänningar! Hade varit en fantastisk hjälp❤️❤️❤️

 9. Denise skriver:

  ”sara” hahaha

 10. Frida skriver:

  Älskar älskar älskar dessa inlägg!!! TACK 💘 och hahahahah skrattade högt åt allt hate mot Patrikar i kommentarsfältet

 11. En annan Hanna skriver:

  NEJ MEN klickade jag precis hem den rosa trenchen?? Ja det gjorde jag.

 12. Sofia skriver:

  Hahaha de här e de BÄSTA inspoinläggen

 13. SÅ MÅNGA FRÅGOR!!! skriver:

  Var Hanna och Jonas ihop när hon födde tvillingarna? Var de isf ihop när hon träffade Jens, eller var hon ensamstående tvillingmamma? Hoppas det!! Vill inte att Jonas ska vara ledsen. :(

  1. Josefin skriver:

   Nej tror Jens bara var en fling i nutid! Medan Jonas och Hanna blir the real thing i framtiden och får barn ihop om fyra år!

   1. SÅ MÅNGA FRÅGOR!!! skriver:

    Åh hoppas verkligen att du har rätt! Läste händelserna som i kronologisk ordning, och ba NEEEJ INTE JEEEEEENS!! FÖRSVINN!!!

  2. Emma skriver:

   Tror det är parallella universum! Välj outfit 1 för en framtid med Jonas, välj outfit 2 för en het natt med Jens

   1. Hanapee skriver:

    KORREKT

    1. SÅ MÅNGA FRÅGOR!!! skriver:

     Okej! ”Ledsen Hanna”, vad du än gör, välj inte outfit nr 6!!!!

 14. Eira skriver:

  Älskar dessa inlägg!

 15. mässing kran skriver:

  Gud så snyggt:)

 16. Sandra skriver:

  Din klänning den blå vita prickar lite skjortaktig VAR IFRÅN? På insta stories när du la upp gott folk m ABK. Längtar för övrigt tills avsnittet kommer ut!

 17. Tilde skriver:

  HANNA! HJÄLP! Hur skulle du klä dig om du skulle vara vääärd för din egen 20-årsfest om en månad och vill impa på en kille som totaldissat dig (men som du av självrespekt aldrig skulle ha tanken på att få ihop det med igen, men ångra sig ska han ju göra, som nobbar dig som är så snygg och härlig)? Är där jag är just nu och jag vill se ut som en cool tjej, så då frågar jag en cool tjej om tips!

  1. Panik skriver:

   Ska han komma på din 20-årsfest? Låter som upplagt för katastrof! Vad du än gör, drick med måtta. ❤️

  2. Agnes skriver:

   svaret har du väl i detta inlägg? :p

 18. Julia skriver:

  HANNA!
  Jag ska köra tjejklassikern och startar förmodligen med Tjejvättern nu i vår (hjälp!). Har börjat leta cyklar etc och allt är så himla dyrt och så mycket grejer man måste ha till alla lopp??? Har lite panik.

  Hur mycket la du ner till Tjejvättern, vad hade du för grejer och vad rekommenderar du som genomfört det är ett måste? Tränade du som en galning innan?

  Mvh nervös 25-årskrisig tjej

 19. Tissel skriver:

  Stilakuten! Har du tips på brudtärneklänningar??

 20. Julia skriver:

  hahaha paaatrik, fantastiskt klädinlägg som vanligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla