Dagens outfitta: kvinna i hatt

17:03 2020-02-03

Tvingade min praktikant Ebba att fota mig idag på Strömbron(heter den ens så orkar absolut inte googla) på väg till jobblunch. Soliga Stockholm bjöd in till en photoshoot och Ebba kunde såklart inte säga nej när jag bad henne.

Ja hon misslyckades lite där med sin egen skugga i bild, det ska jag ge henne, men i övrigt är jag nöjd. Låt oss i klassisk manér gå igenom vad jag hade på mig idag:

Sveriges Snyggaste Hatt – h&m
Jobbväska LITE VÄL UPPTRYCKT I ARMHÅLA – Atp 
Jacka – h&m
Byxor – Hope
Skor – Comme des garcons

 

TACK FÖR ER TID.

3 kommentarer | “Dagens outfitta: kvinna i hatt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. ledsen hanna skriver:

  MASTER!
  Under senaste året har jag träffat tre styckna killar som jag trott vart vettiga kul osv men som på tre olika men lika osköna sätt dissat mig till slut. Var ju uppenbarligen inte killen i mitt liv nån av dom men smärtar ändå i mitt 28 åriga hjärta och mitt självförtroende är nere i botten atm. Orkar du min stora inspirationsstjärna sätta ihop ett litet outfit-inlägg till hur jag glider in i våren och utstrålar självförtroende (fake it til you make it osv)? Vill just nu klä mig i en sopsäck typ. (Gärna kläder som passar en tjej med lite lår och höfter)
  KRAM LOVE YOU

  1. Johanna skriver:

   ❤️

 2. Linn skriver:

  Flashback till: alla foton på mig i åldern 7-10 år i motljus med ett ihopknycklat barnansikte<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp