Hår hår hår

22:42 2020-03-17

Igår morse hörde min frisör Hillewi av sig till mig och bah ”jag fick en avbokning klockan 14, vill du komma?”. Detta efter att jag DAGEN INNAN skrivit att jag ville göra nåt med mitt hår.

Så då var det bara att trotsa min självordnade karantän för detta viktiga möte! Jag och min lilla handsprit gick till Hillewi.

Jag hade Kylie Jenners nya ”bronde” som inspobild men ville samtidigt inte göra mörkare botten pga orkar inte med utväxt och nu har jag ju sparat ut min ”naturliga bottenfärg”. Jag tycker verkligen om SLINGOR och tänker att det känns 2020.

Och så här blev resultatet:

JA DET VAR DOM BILDERNA JAG HADE!!

Mkt nöjd!!! Känner mig såååå fresch.

7 kommentarer | “Hår hår hår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Otroooligt snygg!!

 2. Kajsa skriver:

  Wow snyggt!
  Jag fixade mitt hår förra veckan, är lite deppig nu för att jag också sitter i nån hemmakarantän och ingen har sett hur snygg jag är i håret???? Stort problem i dessa tider

 3. Sara skriver:

  Supersnyggt!!

 4. Klara skriver:

  Snyggt!!!

  Måste bara kommentera på extra-avsnittet av podden: OJ vad lång tid det tog för mig att fatta titeln. När jag såg den läste jag titeln ”Fortsätt så ditt äppelträd” som ”Fortsätt så(där), ditt (jävla) äppelträd”, alltså att ”ditt äppelträd” är någonting man kallar någon (som ”ditt ägg” eller ”ditt nöt”). Men klart finare som den egentligen var tänkt! :D

  1. Hanapee skriver:

   Hahahahaha

 5. sigg skriver:

  maaagen!! längtar efter o se vem lill människan krm va! <3

 6. elsa skriver:

  alltså det blev så fint!!! älskar också din outfit (på riktigt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp