Like sands through the hourglass, so are the days of our lives

17:47 2020-03-30

En helg har passerat! Detta hände:

1. Hade på mig min nya favoritblus från Lindex(adlink) LÄNGTAR till jag kan bära den med höga utställda blåjeans. Så jävla snyggt. Nu har jag den till tights med mjuk resår 8-)

2. Hahaha märkligt fika men det är mitt favvo!!!! ”Ren” mjölkchoklad dvs helt utan smaker givetvis och så sockerkaka. Varför fikade jag detta i sovrummet då tro? JO för jag facetimeade med Linnea i Toronto samtidigt som vi såg premiäravsnittet av nya säsongen av Keeping up with the Kardashians!!!!!!! Fy fan va de bråkar nu. Mobbar-Kim men samtidigt ÄR ju Kourtney sååå irriterande. Jag håller med Linnea som sa att den där terapin som Kourtney gick verkligen förstörde för henne?

3. Sen har jag försökt orkat gå promenader. I alla fall korta. Såhär ser det ut i mitt område. Södermalm är verkligen finaste delen av Stockholm. Förutom Skanstull som ger mig ångest.

4. Har, som ni säkert såg på Instagram, odlat lite i ett litet drivhus. Håll tummarna för att det kommer några skott nu rå.

5. Men framförallt har det sett ut såhär. Legat ner. Fy fan va skönt det är att LIGGA NER. Så underskatttad syssla. Ligga under en filt med mobilen och scrolla i två-tre timmar utan att ha en tid att passa eller ett ansvar att ta tag i. Det är modern tids meditation. Ha aldrig dåligt samvete för ert vilo-scrollande hörrni.

6. Och så har jag bakat bullar. På TORRJÄST eftersom färska söta jästen var ju för fan slut överallt. Bullarna blev… Hmm. Alltså jag skulle ge dem 3/5 i betyg. Lite lite torrare än vad jag önskat.

18 kommentarer | “Like sands through the hourglass, so are the days of our lives”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Viloscrolla, vilket bra ord!
  /en som egentligen tänkte springa i solen men som viloscrollar istället….

 2. Ing skriver:

  Måste fråga vad du har i glaset? Är det GT???
  SKOJA.
  Men ändå inte. Är också på gravven och såg att det finns alkoholfri gin på bolaget? ÄLSKAR ju såklart gt men funderar på om det är värt typ 300 spänn eller vad det nu va. Känner ingen som prövat.

  1. Hanapee skriver:

   Citronvatten :(

  2. Josefin skriver:

   Finns en alkoholfri färdigblandad GT på bolaget från gordons om är bra! Så slipper du köpa en hel flaska :))

  3. Sara skriver:

   Den är sjukt god, köp!

  4. Jenny skriver:

   Har provat! Tyckte som gravid att den smakade precis som vanlig gin. Mina icke gravida vänner och sambo tyckte inte den smakade något alls haha. Absolut åt det dyrare hållet, men tyckte ändå det var värt! :)

 3. Pifflängtan skriver:

  Åh snälla svara på mina långa vasfrågor under inlägget ”vår vår vår”, hur ska jag tänka?!

  Skulle överhuvudtaget vilja höra hur du resonerar när det kommer till inredningsfrågor? Hur väljer man? Hur vet man? Hur långsiktigt ska man tänka?

  Du som är så klok och ”jordad” men ändå inte helt omänsklig har säkert värdefulla tips som en helt vanlig person kan försöka lära sig av! 🙏

 4. Marielle skriver:

  Åh när du skriver om Kardashians så känner jag hur jag verkligen skulle älska att ta del av analyser och/eller recensioner av dem, i bloggen eller podden. Älskar att prata Kardashians. Ett litet ödmjukt önskemål OM DU HAR LUST.

  1. Lina skriver:

   Hear, hear!

 5. Linnea skriver:

  Alltid dubbelsats fyllning och riktigt smör. Ända knepet som funkar 😋

  1. Ee skriver:

   Alltid bra att dubbla det götta! Gjorde kärleksmums idag, SJÄLVKLART med dubbel sats av glasyren! Mitt bästa tips i livet!

 6. Jessica skriver:

  Vilo-scrollandet är det bästa vi har. Finns få saker som slår att slänga sig ner på sängen eller soffan efter utfört dagsverke och bara scrolla bort en timme (eller två). Ingen tar ifrån mig det nöjet!

 7. Louise skriver:

  Får också ångest av Skanstull! Även Kungsholmen, men mer för jag får ”ensam kattkvinna” vibbar där..

  1. Sofi skriver:

   Jag med! Går ofta Årstaviken runt och svänger ibland upp till Skanstull för att köpa en kaffe. Varje gång slås jag av hur ångestframkallande det är!!

 8. AT skriver:

  Jag gick en lång promenad igår på Djurgården och tänkte då att HÄR har vi Stockholms absolut finaste plats. Alltså om man går ner vid vattnet vid Junibacken, Spritmuseum, mot Gröna Lund, ”genom ” Gröna Lund vid de små gulliga gamla husen och båtarna, sen kommer man till Waldemarsudde osv hela vägen runt udden! Men sen kommer man till Djurgårdskanalen igen och då är allt förstört. Det var så mycket folk på grusvägen där så vi var tvungna att FLY upp på Gärdet och hem igen. Då tänkte jag ”Södermalm är ingenting jämfört med det här”

  1. Hanapee skriver:

   Mm det är fint men lite för GJORT

 9. Sofie skriver:

  Vad kollar du på när du kollar mobilen? Vilka appar, hemsidor osv :) vad spanar du på på insta?

 10. T skriver:

  Riv i chokladen i sockerkakan – lovar att du inte kommer ångra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp