Nej, jag kommer inte recensera GVFÖ i år

17:05 2020-03-23

 

Läser mitt kommentarsfält och fick mig ett gott skratt och kände stark VÄRME för er som läser bloggen. Underbara läsaren Ida som känner mig såpass väl att hon oroas över att någon ensam själ kommer få ta smällen av min vrede. Det är kul, för det är så sant.

Jag har fått runt femtio dm:s (och då har jag ändå stängt av dm:s) och säkert tjugo kommentarer här på bloggen som undrar var mina recensioner om GVFÖ är. Först och främst är det ju fantastiskt roligt att ni har uppskattat dem så mycket! Inget gör mig gladare än när ni gillar det jag skriver – förstås.

Men vet ni vad som gör mig sådär barnsligt SUR och TVÄR? Jo, tjat. Men det är inte lätt för er att veta. Ju mer någon tjatar på mig om saker ju mer på tvären sätter jag mig. När folk BER mig om saker för många gånger vill jag inte göra det. Kanske handlar det om nån prestationsångest? Vettefan.

Anledningen varför jag inte recenserar GVFÖ i år är för att jag inte tittar på programmet.
Anledningen varför jag inte tittar på programmet är för att jag inte orkar.
Anledningen varför jag inte orkar tror jag är för att det just nu är jättemycket hormoner i min kropp som gör mig dels trött men också känslosam. Att se ett SVENSKT program baserat på känslor tar för mycket energi av mig helt enkelt. Jag blir dränerad av att höra om andras känslor när mina är så stora.

 

Hoppas ni GODTAR detta ooooooch om… jag ser.. en… fråga till… om.. detta… ja, då kommer det SMÄLLA :-)

14 kommentarer | “Nej, jag kommer inte recensera GVFÖ i år”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andrea skriver:

  GVFÖ är ändå ingen höjdare i år, så du missar ingenting. <3

  1. Hanapee skriver:

   Tack gulle

 2. Anna skriver:

  Tänkte samma som Andrea. Katastrofmatchningar i år, enda programmet som var ok var första sen blir det bara sämre och sämre.

 3. Lisen skriver:

  Detta är verkligen en stor sorg för mig men jag accepterar ditt beslut.

 4. Essi skriver:

  Åh nej förlåt, erkänner mig skamset som en av dem som efterfrågat recension i kommentarsfältet 😭

  Men tror inte det är kommenterandet av GVFÖ i sig som gör recensionerna efterlängtade, bara din otroligt roliga & analytiska hjärna!! Godtar Hanna-recension av exakt vad som helst. Strumpor, frukter, ett störigt underhållningsprogram med Filip och Fredrik. Tror det hade blivit kul oavsett :))

  1. Mia skriver:

   Haha, håller med! Recensera allt!

 5. mlls skriver:

  jaja du behöver inte bli så sur

  1. mimmi skriver:

   jo #backahanna

   1. Hanapee skriver:

    hahaha LOVE IT

 6. Hanna skriver:

  Hej Hanna,
  Jag är också gravid (två veckor efter dig) och känner sakta paniken börja komma när det gäller vad fan man ska ha på sig. Det vore så kul att se vad för outfits du trivs i just nu? Har du gjort några superklipp av plagg som du bor i? Är så redo att inspireras :))))) KRAM!

 7. Nina skriver:

  Har inte läst dina tidigare recensioner Och har inte heller ställt dig någon fråga om det men jag tycker att det känns som att du ser ner på dina följare som ställer frågor till dig om allt från recensionerna till nagellacksfärg eller vilket soffbord du har.

  Det är så unlikeable… alla kan självklart inte veta att du fått flera frågor om det redan? Hur ska folk veta det? Nä jag gillar dig men fattar inte hur du tänker här. Uppskatta att folk gillar din stil och undrar istället för att bli sur.

  1. J skriver:

   Likeable kommentar 🙄

   1. Hanapee skriver:

    Haha❤️❤️ man får försöka hitta sitt tålamod!! Men det är en prövning i dessa tider

  2. Hanapee skriver:

   Förlåt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla