Vecka 12

10:39 2020-03-16

Jaha. Ja. Ok. Ny vecka. Då kör vi då: Hej Sverige!

Jag är så sur på corona av egoistiska skäl. Nu på onsdag skulle egentligen Linnéa, Johan och Florens kommit hit från Toronto till Sverige i tre veckor. Det gör dom alltså INTE. Detta av uppenbara corona-skäl. Det är verkligen piss för alla inblandade men samtidigt orkar jag inte gräma mig över detta mer? Det är som det är.

Plus att …..det är väl ändå lite mysigt att världen står still? ”On hold”. Haha. Fy fan för att säga så när folk har dött och jag själv lider av kraftig oro för min morsa och svärmor. Men NÅT positivt måste man väl kunna se i detta djävulskap. Vi är i det tillsammans.

Jag jobbar numera hemifrån med Anton bredvid mig. Kallar han för ”kollegan” och förklarade i morse att om han var min kollega på mitt jobb hade jag varit sååå snygg på jobbet, alltid varit i tid och verkligen ansträngt mig för att va kul och charmig. Han frågade då varför jag inte gör det mot honom nu som livspartner…?

:-)

Då släppte jag en brakskit och skrek ”LUKTA HAhahsgshHHAHAhaa!!!!! :ppPPpPPp”

Ok. Veckan då:

Ska spela in pod med Martin ikväll. Skriva klart en ungdomsnovell. Spela in tredje avsnittet av Havande kvinna loggar in. Klippa avsnittet och förhoppningsvis hinna få ut det till på torsdag. Ha gravidrelaterad huvudvärk samt nästäppa. Ro i hamn lite produktionsjobb. Träffa min revisor. Äta middag med Johanna och Linso. Hålla fint och rent i mitt fort. Titta på när Anton renoverar. Mejla.

 

8 kommentarer | “Vecka 12”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Caroline skriver:

  Tack för dina blogginlägg! <3 Känns skönt att något fortfarande är "normalt" i denna knäppa vardag blivit.

 2. Jenny skriver:

  Kombinationen graviditet och Corona oroar inte? (Inte menat att låta som en anklagelse :) Jag är också gravve, vecka 13, och detta gör mig extra nojig just med tanke på att en har sämre immunförsvar. Som om en inte var nog orolig som det är.

  1. Hanapee skriver:

   Nej faktiskt inte, inte om jag kollar på de undersökningar som gjorts och den vetskap som finns kring viruset hittills.

   1. Jenny skriver:

    Skönt att höra, ändå. Har förstås också läst det lilla som finns och det verkar ju inte ha gått mer illa för gravida eller så. Jaja, hoppas att detta inte blir alltför långvarigt hursomhelst. Allt känns så overkligt.
    Ser fram emot nästa avsnitt av din vlogg.

  2. A. skriver:

   Gravid i vecka 29, och arbetar på Huddinge sjukhus. Är inte heller orolig.

 3. Josefin skriver:

  varje ORD du skriver är så mysigt att läsa, speciellt nu. Ser fram emot podd och HavandeK! <3

  1. E skriver:

   Verkligen, jag med!!

 4. Anonym skriver:

  Jag tycker också att det är mysigt!!! Mysa runt hemma, men får liksom inte gå ut? Mysigt med gemenskap och domedagskänsla. Hihi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp