4 saker ogravida jag skulle vilja ha

18:27 2020-04-07

Kan jag bara få drömma lite? Om en annan tid. Om att ha energi, orka träna, komma i kläder, vara ute och att bah sms:a nån ”va oj! är ni på riche nu?? jag kommer!” etc. etc. Ah! En svunnen tid med andra ord!

Jag drömmer om det och jag låtsasshoppar i butiker. HÄNG MED MINA ÄLSKADE! Nu går vi ut på shoppingtur *knyter skorna och laddar kortet*.

1. TOKIG i den här ”grejen” från Other stories. Hur vill jag ha ”grejen” då? Jo på brunbrända axlar till ett par blå jeans och sandaler. Håret? Lite oborstat utsläppt och så lite läppglans på det och nån lyxig väska dinglandes i armvecket. Vänta, Jojje messade …jaha hon och Linso sitter och dricker rosévin på Tjoget, jag drar dit!

 

2. Tycker verkligen Gina Tricot levererat på jeansfronten den senaste tiden! Dom här är LJUVLIGA i både färg och form. Läcker med den lilla snitsen. Kommer du i ett par jeans? STORT GRATTIS TILL DIG.

 

3. Hanna Persson ska gå på stan som nybliven mamma! Magen har krympt och jag tycker plötsligt att jag är ”såååå fit” efter att ha känt mig som en vattenberedare i nio månader. Matchar denna fina klänning från Ganni med mina roliga sandaler från Mango, håret i slarvig knut i nacken och min svarta vagn. Tar oss fyra och en halv timme att komma ut, väl ute skriker han hela vägen men jag är verkligen mitt snyggaste på LÄNGE. Allt är värt det.

4. Blir TOKIG på att jag inte kan ha den här klänningen från Zara. För den är helt perfekt för sommaren. Så jävla cool till sneakers och uppklädd till klackar. Perfekt blåfärg och material. Älskar axelbanden. Bra längd också. Gah. TOKIG blir jag.

 

(Alla produkter i inlägget är valda av mig men några av länkarna är så kallade ”adlinks”.)

10 kommentarer | “4 saker ogravida jag skulle vilja ha”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  Off topic men jag har börjat kolla på robinson och Kristove är ju en äldre version av Martin utseendemässigt??

 2. elsa skriver:

  första ”grejen” från other stories kommer jag definitivt klicka hem till min ogravida kropp :)

  1. Hanapee skriver:

   avis!!!

 3. Tilda skriver:

  undrar när du och Anton ska göra flip the switch challenge?

  1. Hanapee skriver:

   Vad EXAKT är det?

 4. Marielle skriver:

  Angående magontet du berättade om i podden; herregud vad SMÄRTSAMT det kunde vara att bli gasig i magen som gravid. Kunde absolut få ont på det viset du beskrev (ont bak i ryggen, magen blir stenhård) under mina graviditeter om jag ätit något gasbildande. Slutade faktiskt med lök under andra graviditeten, jag fick för ont efteråt. Tänker att det handlar om att tarmarna är helt ommöblerade där inne? (Fast jag är inte en av de poddlyssnare som är läkare. Men båda ungarna jag fött mår prima i alla fall så farligt var det nog inte).

 5. Sara skriver:

  ”Efter att ha känt mig som en vattenberedare i nio månader” – garvade rakt ut och höll på att väcka barnen!

 6. Stefanie skriver:

  Ang. sista klänningen, snälla KÖP den? I en storlek större än vad du vanligtvis har, så kan du ha denoavsett om kroppen ändras eller ej, och om inte så är det bara att sy in den!

 7. Anna skriver:

  Här kommer en önskan om gravidfashion!! Är ju så sjukt tråkigt men du är ju mastern i alla lägen??
  Sitter du inne på nå bra/fint/skönt får du gärna dela ❤️
  Är ett par veckor efter dig och känner mig så jävulskt ful i allt.

 8. Alice skriver:

  Önskar mig fler såna här inlägg (som jag älskar!!). Mvh en ogravid som litar mer på din stilkänsla än min egen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla