320. Göra fel

22:15 2020-06-22

Hanna undrar om Martin är en ”person med handsvett” och så finns samförstånd i oviljan att som vuxen ”leka”. Hur gör man rörelserna till Imse vimse spindel egentligen? Eller Små grodorna? Dessutom diskuteras det som vanligt graviditet, corona, religion och att de båda inte kommer ses innan att Hanna blivit mamma.

Ni hittar den som vanligt där poddar finns.

Äter du fogmassa, gör konst av öronvax och vägrar heja på folk du känner? Tryck play nedan:

En kommentar | “320. Göra fel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Känner väldigt med dig om att *uppfostra* sina föräldrar gällande corona. En annan sa upp kontakten med sina föräldrar tills pandemin är över pga klarade inte av deras usla inställning till corona, som innebär Gotland under påsk, åka och fika med farmor flera ggr i månaden osvosv. Fick liksom en annan bild av dem, varför vill de riskera att döda min farmor? Vart är solidariteten? Kanske en överdriven reaktion av mig men jag kunde liksom inte höra deras röst utan att jag började grina av besvikelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla