MIDSOMMARN 2020

18:11 2020-06-22

Torsdag kväll kom vi fram till torpet som Antons föräldrar har och där jag tillbringat mycket tid mina senaste… femton somrar? Vi brukar hålla till i det mindre huset på tomten där vi varit med och byggt en övervåning som Antons päron nu färdigställt så himla fint!

Nån av er frågade på förra inlägget om vi inte ”redan hade ett hus vi bodde i på gården” och det stämmer ju till viss del, men Anton har ju också syskon som vill vara där och då får inte alla plats PLUS att det för mig skulle kännas väldigt bra att ha något mer ”eget” ändå.

Har börjat kolla på byggsatser till ladhus nu……. måste bara… få…. råd!!!!

När vi vaknade på midsommaraftonsdagen(?) var det 25 grader varmt och inte ett moln på himlen. Mmm. Så verkade hela Sverige ha det. Lyllos oss!!!!

Jag hade dock sovit ca två sekunder eftersom det var så satans ljust ute hela natten och vi inte införskaffat någon gardin. Andra natten blev det ett badlakan och vips sov jag ca en miljon gånger bättre.

BAD!!!!

Silltårtslunch med Antons föräldrar och två meters avstånd. Hela helgen höll vi detta utan undantag?! Helt otroligt att vi lyckades. Vi åt vid olika bord och skulle man ”ge” varandra grejer så ställde man grejen nånstans och den andra hämtade grejen där.

Mm så det GÅR ju. Tror dock det kommer bli svårare med mina mer…. obrydda… föräldrar i sommar. Herregud vad det tar på krafterna att försöka uppfostra dem.

Jag hade gjort en otrooooolig midsommarstång som jag skulle frakta från lunchen på torpet de 45 minuterna till havet och Emelie, Anton och Bonnie. Vi firade nämligen midsommaraftonen hos dom! Visst är stången fin….. hahahaha förlåt men det var min första egna lilla stång och jag blev stolt…..

Min guddotter Bonnie är faktiskt det gulligaste jag vet. Nu kan hon gå också!!!!

Jag har för övrigt inga fler bilder från eftermiddagen och kvällen hos Emelie och Anton? Det är ett bra betyg tänker jag. Eller ett dåligt betyg till mig som bloggare i och för sig. Men syntolkningen skulle väl se ut typ såhär: *två par dricker drinkar, två par lagar lax, två par spelar besswerwisser, två par kör couronne*.

Till klockan halv två höll jag ut och då körde jag hem mig och Anton. SJUKT VA! Va knappt trött??? Måste varit den rafflande couronnematchen.

Dagen efter mediterade jag på en pall och försökte med lite övningar få Nisse att vända sig. Han ligger med huvudet uppåt nämligen. Ingen större fara ÄN men hade gärna sett att han fixerade sig snart. Går ändå in i vecka 35 i morrn.

Anton mediterade inte även om bilden ser ut så hahahahhaha förlåt men DÖR av tanken att Anton skulle gå omkring i sommarkvällen och *känna in* på ett meditativt sätt. Nej, här på sista bilden kollar vi alltså var vår eventuella husbygge skulle kunna vara nånstans. Alltid praktiskt, rejält och logiskt med Anton. Inget ljudande hummelihumm som Päschon håller på med.

Hoppas er midsommar blev fin, LÄT som så på era planer! Fan va mysigt det är när ni berättar om era liv i kommentarerna.

13 kommentarer | “MIDSOMMARN 2020”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andrea skriver:

    Hjälp vilket mysigt inlägg! <3 och HJÄLP vad tjusig du är (syftar alltså på midsommarselfien men allmänt också)!

  2. Rebecka skriver:

    Höll också 2 meters avstånd hela midsommar, alltså hur sjukt känns det inte? Satt liksom i en stor ring ute och fikade 😂 skönt för mig som är fullständigt livrädd för covid och fått en brutal hälsoångest under pandemin dock 😉

    Midsommar blev inte riktigt som planerat då en i sällskapet fått förkylningssymtom men den blev riktigt fin i alla fall! Hade oroar mig hela veckan för att vi skulle vara så många då för mig var det rätt skönt att banga 😉

    Fikade med min mans familj på avstånd, åkte till havet med man och dotter och badade, en kort sväng förbi min farmor och tog en kopp kaffe på avstånd, sedan hem och prata och dricka drinkar på tu man hand med min man på verandan 🥰

  3. Linda skriver:

    Så mysigt! Min midsommar var fin, badade två gånger, tror det aldrig hänt. Min bebis vände sig i vecka 39, en del är tydligen lite långsamma med det bara…

    1. Hanapee skriver:

      Åh glädjande att höra!

  4. Elin skriver:

    Har du gjort stången av granris?? Hur fick du den att stå? Jättefin ju!!

    1. Hanapee skriver:

      Av en bordsflaggstång + en pinne!! :D

  5. Sara skriver:

    Den svartgröna klänningen, otroligt fin!
    (jag googlade fram den själv för att inte behöva irritera dig med ”varifrån?”-frågan. *duktig*)

    Mktmkt snygg midsommarstång också.
    Hoppas lillbebben vänder på sig snart!

    1. Agnes skriver:

      hur googlade du fram de? :D

      1. Sara skriver:

        Kollade genom de största webbshoparna bara. 😄 (Den är från Lindex och sagolikt vacker. Köpte en egen idag 😏)

  6. M skriver:

    Nejmen ni är så fina, kommer bli ett otroligt föräldrapar. Otrooligt mysigt inlägg!

  7. Martine skriver:

    ”DÖR av tanken att Anton skulle gå omkring i sommarkvällen och *känna in* på ett meditativt sätt.” <3<3 Hahaha, denne setningen her! :D

  8. emilia skriver:

    fan vad snyggt det är med de ljusa slingorna, det passar dig så bra!! OCH, läppstiftet! var är det ifrån? perfekt röd färg

  9. C skriver:

    Skrattade högt av tanken på Anton som mediterar. Leker med tanken att det är meditation han upptäcker under sin medelålderskris? Kanske gör han en själslig resa?
    Mkt intressanta och viktiga funderingar.

    Tack för din blogg!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG