Den har kommit in

19:00 2020-06-06

Fick 7383929272 dm:s och kommentarer om den här klänningen från h&m för några veckor sen. Ok kanske inte fullt så många frågor men säkert över hundra i alla fall? Då var den försenad in i butik och sen dess har jag försökt hålla koll på den åt er som frågat.

Det dröjde några veckor…

…men nu NU så har den här luftiga sköna grejen kommit. Finns hittills i alla storlekar.

8 kommentarer | “Den har kommit in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jennifer skriver:

  ÄLSKAR hur provocerande kulturtantig den är. Precis vad jag kommer klä mig i sekunden jag blir preggers/mama!

  1. Jennifer skriver:

   Haha snälla Hanna berätta vilket ord i min kommentar som försatte den i mod! 🌧️😂💙

 2. Jennifer skriver:

  Du har jättefin hårfärg!

  1. Jennifer skriver:

   Ok denna kommentar var ett test (för att se om allt hamnar i mod), men jag menade det också! Du har verkligen pangfint hår!

   1. Hanapee skriver:

    Haha! Jag har lagt in ”moderering” på alla kommentarer pga kom in en massa idioter med rasse-åsikter jag inte kunde släppa igenom.

   2. Mia skriver:

    Haha Jennifer jag måste HYLLA hur du tar att du ev blev satt i modd ❤️ Så bra inställning att inte ta förgivet att någon är typ emot en om du förstår? All kärlek!!!

 3. Elin skriver:

  Okej här kommer en fråga om bra och FIN och uppskattad present till en blivande mamma! Vad uppskattas? Tänkte ju direkt på typ denna flowy sköna klänning (men hon har ju redan så mkt kläder), nån go ansiktsmask (fast tänkt om den är för ”stark” när man är gravid?), bok om föräldraskap (uppläxande much?), amningskudde (kanske blir att flaskmata så vill ju inte slamma..), fina babykläder (vilken storlek!?)… HJÄLP! 😅❤️

  1. Anna skriver:

   Nu är inte jag Hanna, men är också blivande (beräknad till 1 september) och jag hade uppskattat mat till frysen sååååå mycket! Är det inte möjligt så kanske presentkort till take away? Man får (och köper) sååå mycket kläder till bebis och ang kläder till mig så har jag gått upp massa jämfört med innan så jag kan bara ha preggo kläder (alt väldigt stora kläder som jag förhoppningsvis inte kan ha sen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla