323. Oväntat besök

19:22 2020-07-14

Hanna har fått oväntat besök när hon var ensam hemma av en man hon skulle beskriva som ”psyksjuk”. Martin avslöjar; kom han in på läkarprogrammet eller inte?! Dessutom; fortsättning på tvåldiskussionen med nya tillskottet ”BLIW” och så får vi veta var Hanna ska föda och hur senaste besöket på MVC gick.

Ni hittar podden där poddar finns!

Gör du skulpturer av ditt snor, smörjer dig med flytningar och hatar deo? Tryck play nedan:

5 kommentarer | “323. Oväntat besök”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. M skriver:

  Försökte somna till podden men slutade ist med att jag skrattade så jag grät till Hannas berättelse om den ”psyksjuka” mannen…

  1. Karolina skriver:

   Hahaha ja det var otroligt roligt! Så himla kul med modern och kniven också haha😂

 2. Anna skriver:

  Lysssnade på podden när jag var ute och sprang, och som tur var mötte jag ingen för då hade hen väl trott att jag var psyksjuk för att jag sprang och skrattade rakt ut, pga episoden med ”psyksjuka” mannen. Var tvungen att stanna en stund för att kunna andas ordentligt igen efter det!

  1. Hanapee skriver:

   Hahahaha<3

 3. Matilda skriver:

  Angående den märkliga mannen – Blir SÅ provocerad av mäns dåliga psykfallsradar???? Kan dom bara skärpa sig. Vanligt scenario: Jag och min kille är *ute på stan* och går förbi knivpsykfalls-kompatibel människa. Jag, när vi passerar, får adrenalinpåslag*1000 och hela min kropp vill fly. Han: ”Va vad menar du jag såg honom inte ens…”. Blir på riktigt arg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG