Ett inlägg med lite ofiltrerade bilder är väl bättre än inget alls

11:17 2020-07-19

En kort uppdatering måste jag väl mäkta med en söndag som denna.

Jag är så trött så trött. Förlåt för att bloggen får lida. Två veckor kvar till förlossningen. I värsta fall fyra. Acceptaaaaaaaans. Försöker utöva acceptans över att Nils själv bestämmer när han vill komma ut. Det finns ju inget man kan göra? Ju mer man googlar på hur man får igång förlossningen så inser man att det liksom inte finns några sätt som faktiskt funkar. Förutom tålamod då. Synd att tålamod är min sämsta gren.

Jag sover fortsatt som en kratta men har rätt mycket energi mellan 06 och typ 11 sen så sakta faller jag. Har gjort rätt mycket grejer ändå på senaste. Men idag ska jag försöka att bara ta det lugnt.

Ligger såhär nu. Är så in i röven uppsvälld om fötterna just nu. Två limpor.

Bakade scones med bär i morse! Som sagt, energi finnes på förmiddagen.

Åkt båt varje dag. Små bröst nu.

Här är fötterna. Vackraste!!!

I fredags var vi på Adam och Albins ÖN. Riktigt trevlig stämning där! Lite så festival?? Fick dock ångest av att se så mycket folk. Blev typ skärrad???? Hahaha typiskt mig. Varit så sen jag var barn. TROR att jag gillar att va bland folk och socialisera men har verkligen en sida hos mig som bara vill rymma in i min trygga lilla kokong.

Äter min egengjorda granola varje dag! Och här då; med våra egenodlade hallon från busken på balkongen!! Crazy

16 kommentarer | “Ett inlägg med lite ofiltrerade bilder är väl bättre än inget alls”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A. skriver:

  Heja dig! Snart är han här. Men den sista tiden är så märklig, bebis är så nära och så långt bort.

 2. Jessica skriver:

  Mysigt inlägg!<3

 3. M skriver:

  Är typ 1,5 vecka efter dig i min graviditet och relaterar mkt men är också väldigt imponerad av att du orkar åka båt m.m.! Gör själv på riktigt ingenting alls just nu förutom att sova.

 4. Rebecka skriver:

  8 dagar till BF och min piggaste tid är 21.00-00.00 på kvällen 😂 all annan tid är jag en sovande vålnad!

  Bra att du skärras av sociala sammanhang, då kommer bebistiden passa dig perfekt! Spädbarn gillar mest att vara hemma 😉

 5. Linda skriver:

  Heja dig och kämpa på sista tiden ❤️ Hinnsvepning satte igång min förlossning, men då hade jag redan gått 8 dagar över tiden… försökte trösta mig med att när bebisen väl hade kommit skulle inte två veckor hit eller dit spela någon roll. Men kul var det inte.

 6. Sophie skriver:

  Hur långt innan BF hade du planerat att börja chilla/sluta jobba? Jag jobbar på förskola och min plan är att gå 4 veckor innan just pga att det är rätt tungt och icke flexibelt. Men vill heller inte gå för tidigt då jag gillar mitt jobb och vill inte bli uttråkad.

  Undrar också om du har tips på gravidkläder? Kan du inte lägga upp några favvoplagg?

  KRAM

  1. Rebecka skriver:

   Under min första gravidet mådde jag toppen! Gick på ledighet 3 veckor innan BF och hade i efterhand kunnat jobba lite längre. Sista veckan sov jag så dåligt så då hade det inte funkat att jobba men före dess absolut.

   Var under våren, ingen annan var ledig och det var rätt tråkigt att vara hemma 😂

  2. Johanna skriver:

   Barn 1: slutade plugga en månad innan bf, hon föddes sen 9 dagar senare än beräknat. Höll på att avlida av tristess.

   Barn 2: ledig tre veckor innan bf. Flyttade i samma veva och hann typ inte ens bli uttråkad innan hon föddes 4 dagar efter beräknat.

   Barn 3: gick på ledighet 2 veckor innan beräknat. Planerade att chilla, vila medan barnen var på förskolan, njuta av majvärme OCH hinna typ tvätta/vika bebiskläder. Sen kom han en vecka innan beräknat?! Så jävla snuvad på konfekten.

   Summa av min föräldralivskommentar: 3 veckor var bäst!

  3. sandra skriver:

   jag jobbade till BF, avskydde att vara gravid så ville bara att tiden skulle gå 😅 fyfan vad jag inte fattade alla som bara ”åååh passa på att gå hem tidigt och NJUUUUUT” jag kunde ju inte ens ligga ner utan att bli kräkfärdig av halsbrännan och hade ont och var tung och bara nää. kände typ ???????????? ska vi slåss eller???? när folk frågade om det. bebisen pluppade ut i rasande fart 5 dagar efter BF och dagen innan låg jag i soffan hela dagen och grät och tyckte synd om mig själv för att jag skulle vara gravid för evigt och alltid må piss :)

 7. Olivia skriver:

  Är det sparbanken grisen som ligger i garderoben? :)

  1. Hanapee skriver:

   hahaha jajjamen

 8. My skriver:

  Älskar inläggen med uppdateringar och ofiltrerade bilder! Det är ju det absolut mysigaste med bloggar tycker jag – att få en liten inblick och smygtitta på andras vardag. Och också! Heja dig sista tiden nu! <3

 9. Essi skriver:

  Men snälla, finns det ngn som passar lika bra i den där kornblå färgen som du gör?? Kapitulerar så ljuvlig

 10. Gjl skriver:

  Hanna Persson i jätteblått är typ det vackraste jag sett.

 11. Matilda, medelålders man skriver:

  Här kommer jag med oombedda *tips* som en äkta medelålders man: stimulans av bröstvårtorna finns det tydligen vetenskapliga bevis för att det ska funka. Min barnmorska jobbade i Ghana ett tag och där var det enda sättet att sätta igång förlossningar. Jag testade dagen innan jag skulle bli igångsatt och ett par timmar senare gick vattnet! Obs att jag inte på något sätt tror att det magiskt öppnade en helt omogen livmodertapp, men kan ju tydligen, enligt en del forskare och min bm, iallafall ge en extra push!

 12. Matilda skriver:

  Trodde för en sekund att dina scones var en moderkaka…. Och tänkte att nu är han här.

  Kanske inte kommer vara första bilden efter förlossningen ✌️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG