Stilakuten: behöver snygga set som bröllopsgäst!

15:57 2020-01-28

Maria: Master. Jag har redan kläd-ångest inför sommarens bröllopssäsong….. MEN jag har en målbild som går ut på att kanske våga strunta i klänning och köra kavaj och byxa istället. Ett snyggt set! Du är ju kungen av set, har du några tips? Kanske för tidigt på säsongen för att hitta i så ljus luftig (lite mönstrad??) bröllopsfest-stil men ändå!
xoxo

HP svarar: Underbara soliga Maria! Klart du ska va snygg under bröllopssäsongen! Och det jag tycker är bra med set är att det är så jävla ANVÄNDBART? Man kan liksom punga ut en extra peng för ett snyggt set och sen ha det isär och ihop med klackskor och sneakers beroende på tillfälle. Guuuud hen som uppfann sets borde få pris. Och obs, jag tycker inte man MÅSTE ha kavaj.

Aja nogtjatat från det här kakhålet, nu ska du få se vad jag hittade på intranätet.

1. Ljusblått set i satin från Filippa K. Skriker, har gåshud och måste TYP gå och spy på hur perfekt färgen och snittet på det här settet är. Tänk dig, dig själv i detta med ett par festliga spetsiga höga klackar (kanske knallrosa? gula? eller för en diskretare look; mörkblå?), utsläppt vågigt hår i mittbena, röda läppar och tunna långa silverörhängen.

Varför blev det så tyst? Jaha det var bara Maria som entrade bröllopsfesten där alla TAPPADE HAKAN.

2. Förlåt? Varför har modellen en liten liten lavendelfärgad påse…? Det ska inte du ha, Maria. Istället ska du ha det här SKITSNYGGA SETTET från Sies Marjan ihop med en liten festlig kuvertväska, kanske i lavendel eller ljusblått. Kanske klackar i samma färg? Jävlar va cool, sexig men samtidigt uppklätt.

3. Ok detta är ingen byxa men det är ändå ett SET. Från Rodebjer. Bröllopet startar klockan 15:00 och du hinner precis slänga dig inför kyrkdörrarna när klockorna börjar klämta. Brudparet är på väg in men nu är allas blickar vända mot dig i din ljusgröna rodebjerdröm. Du ler lite ursäktande mot de övriga gäster och får plötsligt ögonkontakt med en lockig kille tre bänkradar fram. Han ler stort mot dig och du blir ännu svettigare. Han är svinsnygg. Klockan 04:30 ler han likadant när ni går hand i hand hem mot dig. Oooooooooooh.

4. Låt dig inte luras av hur byxan sitter på bilden, så jävla snyggt set irl från Other stories. Fint att matcha väldigt så ”klassiskt” med pärlörhängen och vita klackar. Liten clutch till också. ”Ja jag kan ta lite mer” säger du till servitören som delar ut skumpa på brudskålen. Det är slutet av juni och du är perfekt klädd, ”snyggast på festen” sa brudens kusin. Du njuter.. men vänta nu… en iskall kår sprider sig i kroppen när du hör en bekant röst bakom dig..

”Ja här står du Maria och super ner dig haha!!”

Kan det vara? Nej snälla. Säg att det inte är.

Du vänder dig om.

PAAAAATRIIIIIIIIIIIIIIK.

 

(Alla produkter i inlägget är valda av mig men vissa av länkarna är så kallade adlinks

17 kommentarer | “Stilakuten: behöver snygga set som bröllopsgäst!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ebba skriver:

    Hahaha ååååh har börjat kalla min bebis för Patrik när hon är jobbigt pga dessa inlägg.

    1. Hanapee skriver:

      HAHAHAHHAHAHA

    2. J skriver:

      Hahahaa älskar detta

    3. Ellen skriver:

      :)

    4. Sara skriver:

      Hahaha!! Bästa jag hört

    5. katarina skriver:

      Made. My. Day hahahahahaha

  2. Maria skriver:

    1000 tack för tips och inspo!!!!
    /Soliga Maria

  3. Sofia skriver:

    Det skulle vara så himla kul om du kunde bli intervjuad av din kollega i Gott folk! Hade varit kul att få höra dina svar!

  4. Eira skriver:

    Drömmigt alltihopa!!!!! Förutom Patrik då…..

    (Men man blir ju ändå glad när man ser att du skrivit ett outfit-inlägg för man är ju ändå lite nyfiken på vad Patrik har för sig)

  5. Ivana skriver:

    Halå, behöver hjälp från min huvudsakliga stilguru (du)!!!

    Har flyttat till världens håla i USA. Har noll koll på rimliga märken/sidor för onlineshopping. Tänker att du som ändå hängt en hel del i bla Toronto hos din (också skitsnygga) polare kanske har tips på vad som gäller i Nordamerika????

    TACK KRAM

    1. Karin skriver:

      Vill också veta mer om USA shopping, gärna typ butiker då jag ska till Boston snart!!!

  6. Amanda skriver:

    ÄLSKAR dine modeinlägg som både är toppinspo och roliga <3

  7. :) skriver:

    Det finns något fint i att ha blivit dumpad av en Patrik och sedan kunna glädjas åt att han alltid är en idiot på denna blogg

  8. Ida skriver:

    Såå fina set! Har själv gått och tänkt på att jag vill fråga dig om tips som bröllopsgäst, för jag ÄLSKAR att du kommer med så fina förslag med färger! Jag ska på bröllop i maj hos min äldsta barndomskompis i Italien, så är på jakt efter klänning. Tänker att det lär vara ganska varmt där då, men vill hitta något som är hyfsat påklätt såklart. Skulle uppskatta så om du vill fortsätta på ditt bröllopstema <3

  9. Rebecka skriver:

    Hanna! Jag är i stort stort behov av hjälp. Det är nämligen så att jag fick en resa till Nice av min (nya) pojkvän som jag träffat i ett halvår. Vi ska åka i slutet av mars och då är det ju vååååår/sommar på franska rivieran och vad har man för jacka då?? Vill ha något fräscht och cleant som funkar till allt, till rödvinsmiddagen och till dagen efter frukosten. hjälp…
    puss <3

  10. Catarina skriver:

    Alltså har precis börjat träffa en kille som heter Patrik och som är JÄTTEFIN men är så jävla färgad i min uppfattning av det namnet pga blogg-Patrik?????:////

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla