7 bilder direkt från luren

14:45 2018-11-15

Hade mycket mysigt hejdå-möte med MVH i konferensrum på Strandvägen 7A. Samma våning som jag för typ två år sedan spelade skivor på under ett bröllop, det var inte riktigt samma feeling nu men nästan roligare tbh. Underbaaaaar utsikt över vackra Stockholm när vi satt och listade alla program vi gjort under åren.

Min kompis Carro är expert på allt som har med skönhet att göra och därför ska man lyssna på henne angående det. Som den här primern som ska va ”lysande”. Jag tar med mig hennes tips och ger det till er.

Åt en mycket go mandelpannkaka på restaurang Nabo i Stockholm igår! Var en mycket trevlig kväll med soliga nya vänner till mig. Men gud är ni inne på Christina Schollins blogg nu???? *fotar en porslinsängel som jag kallar Susanne*

Fick det här fina paketet från Löfbergs i fredags! Innehöll massa ekologiskt kaffe bla de där ICE-burkarna som jag skapat ett kraftigt beroende av. Bättre det än något annat beroende som typ att SAMLA PÅ ÄNGLAR???

Fick den här skumpan och kortet av Nexiko under lunchen. Blev lite rörd och skämdes över att jag säkert kommer att komma tillbaka på något projekt och då har de köpt en sån fin grej till mig….. I RULE GIRL

Träffade min uuuuunderbara PT Ullis i tisdags som man kan boka HÄR (obs hon betalar inte mig för att skriva det här men jag vill från mitt hjärta TIPSA OM HENNE). Har jag fortfarande träningsvärk sen det här cirkelpasset då jag fick lyfta svintunga kettle bells? Givetvis.

Edvin och jag med några glas innanför kavajen ;-)) Har kommit att älska honom. Trodde inte man kunde bli så nära på så kort tid. Och nu ska vi skiljas åt och mitt hjärta gråter.

3 kommentarer | “7 bilder direkt från luren”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. sigg skriver:

    ”samla på änglar” haaha den dagen den dagen hanapeeee

  2. Sara skriver:

    Master! Behöver hjälp! Fyller år nästa vecka och ska fira med några vänner på lördag. Först ska vi hänga hemma hos mig men vill gå ut. Vad är dina bästa tips för en utekväll i Stockholm? Har ej bott här så länge så har dålig koll!

  3. Å skriver:

    Shit va jag älskar din å Martins podd! Och din blogg och insta❤️ Hög igenkänning och mycket skratt. Tacksam för allt du delar med dig av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG