21:11 2015-04-14

skarmavbild_2015-04-14_kl._21.03.41.png

Jag spelar USB på kåken här i Stockholm i morgon!!! Vill ni komma? Gör det. Snälla. Det blir kul. Vi dansar tillsammans. Kanske tar vi en GT när jag slår på 11 minuter långa Nina Simone – Sinnerman???

HÄR attendar ni. 

 

skarmavbild_2015-04-14_kl._22.03.47.png

 

Jävla Martin. Tvingat oss att skaffa FB-sida. Varför har han gått och blivit nån SoMe-expert (<- hahahhaha förkortningen e sååå hemsk). Jaja. Nu får ni like:a så att jag slipper känna mig kränkt. TACK! Älskar er….

 

 

 

14:52

vscocam-photo-1.jpg

Mmmmmmm som i muuuumsiiig muuusslaaahh. Japp, jag har börjat gjort moules på senare dar. Kan få riktig längtan efter denna rätt och den är ju så jävla lätt att göra också? Och dessutom relativt billigt, trots det känns den ändå lyxig. En perfekt bjuda-på-mat-rätt.

Och kanske ska ni göra moules redan ikväll? Det tycker jag! Om ni inte är äkta veggos förstås (förlåt isf). Här kommer receptet jag brukar köra:

HP’s moules för ca 4 pers

*Ingredienser*
> Ca 1,5 kg musslor 
> 3 st charlottenlökar
> 3 st vitlöksklyftor
> 3 dl vitt vin
> 3 dl grädde
> 3 dl fiskfond
> 1 kruka persilja
> Salt & peppar
> Olivolja

*Så gör du*

> Tvätta musslorna, släng de trasiga och knacka på de öppna och se så de stänger sig
> Finhacka vitlök + lök
> Fräs finhackade lökarna
> Häll på vin + grädde + fiskfond
> Salta & peppra
> Häll i musslorna
> Koka musslorna med lock (de ska ”ångas”) i 2-3 minuter (så att alla öppnat sig)
> Lyft ur musslorna ur spadet
> Koka spadet ett litet tag 
> Hacka persiljan
> Lägg två tredjedelar av persiljan i spadet
> Servera musslorna i djuptallrikar, häll på spadet och strö över persilja
 

Servera med gott bröd, aioli och massa starkt vitt vin! MUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

09:30

hoohoh999.jpghohoho33jpg.jpg

HEJ HEJ

Jahapp! Här står man framför en whiteboard och poserar framför min praktikant Micke som jag DAGLIGEN tvingar att fota mig på olika sätt. Han är så go. Ni ser honom skymta på bilden där bakom, djupt koncentrerad i MS Röj eller vad det nu är han ”jobbar” med. Framför sitter min förra praktikant Christofer som nu är anställd fotograf och redigerare. Jag har verkligen varit en mentor för honom, lärt honom allt jag kan om livet och jobb. 

Aja. Detta är min crazy jobboutfit idag;

TRÖJA: soft goat (världens mjukaste tröja)
BYXA: neuw
SKOR: ljusblå adidas superstar för ovanlighetens skull

 

HEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!!

23:09 2015-04-13

DEN ÄR HÄR! Lill-pödden våran. Älskar er alla som lyssnar. Och denna mådag snackar vi om detta; 

Mensforsen som drabbade mig, otacksamma gnällungen Hanna P, feminismen = sveriges undergång!!!!!, oväntat samarbete mellan två antifeminister, Martins oväntade snusbilder, hensexan, obrydda musikkillar som kastar dart, en eventuell facebooksida och mycket MYCKET mer!

Ni hittar den på iTunes och i apparna Acast, Podcaster och Beyondpod. Tillverkar du fiskedrag av ditt pubis, dricker sojamjölk och vägrar mobil? Tryck play här nedan:

19:14

Kolla på denna av den enda anledningen att Martin härmar ”nya” turtles

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla