Dagens diss

23:08 8 Aug 2015

Dagens diss går till dessa sugrör. Jag var på Lagerhaus och letade efter ett duschdrapperi när jag plötsligt drabbades av ett behov att att bli en mer ordnad person, en sån som har fina servetter hemma och inte behöver gå in på toaletten och hämta toapapper när ens gäster blir kladdiga om fingrarna. En sån som äger en bordsvepa. Kanske en sån som har doftljus hemma. Ja ni vet. Jag bestämde mig för att ett sätt att påbörja resan mot att bli en sådan person var att köpa några fina sugrör. Rosarandiga i papp.

Idag invigdes sugrören. De är de sämsta sugrör jag varit med om. Jag kan inte acceptera att sugrör av denna vedervärdiga kvalité finns. Peppret blöttes upp och blev en slapp äcklig sörja, de sög åt sig av färgen på drinken jag hade blandat och plötsligt kändes allt värdelöst. Jag känner nu: Jag skiter i detta. Hejdå doftljus och små burkar med kryddor i, hejdå matchande handdukar i badrummet. Jag är inte den personen.

/Slaktarn

2 kommentarer | “Dagens diss”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Drina skriver:

    Ok, jag hajar att du bloggar om mat och inte mode/skönhet men det vindruvsfärgade nagellacket du har på bilden.. Fasiken vad fint! Var kommer det ifrån?

    Papperssugrör är förövrigt bara snyggt på bild, förutom att de inte klarar väta känns de ju även skitäckliga mot läpparna och det du dricker smakar papper :(
    Miljömedveten som jag är så kör jag på flergångssugrör av plåt om de ska finessdrickas nåt hemma eller engångssugrör av majsstärkelse om det ska sörplas på bortaplan.

  2. Z skriver:

    Dessa sugrör tillsammans med såna servetter som är lite som smörpapper är SATAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG