Mer historieätande i SVT

16:56 13 Nov 2015
 
Kära läsare. Hoppas ni har en härlig fredag, denna smörgåstårtans dag. Det har i alla fall jag, trots att det inte blivit mycket smörgåstårteätande. Det har varit en mycket klen dag matmässigt, jag har hittills endast konsumerat en skål ris och en kopp kaffe. Kan ej riktigt förklara varför det blivit såhär. Det verkar inte ligga för mig idag bara, ätandet alltså.
 
Om man då inte lagar mat eller äter mat kan man ju roa sig med att skriva om mat. Eller snarare skriva om några andra som gör ett TV-program om bland annat mat. Det verkar nämligen vara så att det blir en tredje säsong av SVT:s Historieätarna. Kul, tycker jag! Även om jag liksom många andra upplevde en stigande irritation mot Erik Haags tramsiga pojkerier och konstanta byxlöshet under hela säsong två. Så länge producenterna håller honom i skinnet ska det nog bli en riktig pangsuccé!
 
Historieätarna säsong 3 kommer att sändas under hösten 2016. 
 
God helg!
/Slaktarn

En kommentar | “Mer historieätande i SVT”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg