Malmös bästa 2015 i Sydsvenskan

13:00 25 Dec 2015

Hörni! Jag har glömt bort en sak. Sydsvenskans Dygnet Runt-blogg har frågat ett antal mat- och krogkunniga (däribland undertecknad!) om vad som varit bäst i Malmö under året som gått, och de publicerar en ny text med vinnaren i respektive kategori strax efter lunch varje dag. Det har öppnat en herrans massa nya krogar under året, faktiskt så många att om man slår ut det över året blir det en ny i veckan, synnerligen kul för mig då jag började som Nöjesguidens krogredaktör på nämnda ort för drygt ett år sedan. Kategorierna är allt från bästa vegetariska till bästa dyr- respektive snabblunch och bästa kaffe. Det är alltså en utmärkt guide att kika på om man vill vidga krogvyerna en aning och bor, eller brukar hålla till, i Malmö.

God fortsättning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg