Unicorn grilled cheese

06:30 22 Apr 2016

För några månader sedan läste jag en reddit-tråd om ”grilled cheese” som blivit vida känd på grund av en av kommenterarnas minst sagt starka känslor i frågan. Vad är en grilled cheese, och hur mycket kan den modifieras innan det blir en melt? Läs själv så får du se.

Hårda och extremt uppröstade ord av redditanvändaren Fuck_Blue_Shells

Hårda och extremt uppröstade ord av redditanvändaren Fuck_Blue_Shells

Jag undrar vad Fuck_Blue_Shells skulle tycka om den grilled cheese 2.0 som föddes på Hongkong-kaféet Kala Toast, och som tagit Instagram med storm? En grillad ostmacka enligt principen bröd-ost-bröd, men med den ganska betydande variationen att osten väller ut i regnbågens alla färger när den delas.

Skärmavbild 2016-04-21 kl. 23.49.57

Enligt källor ingen smakmässig sensation, och med det menas att den smakar varken mer eller mindre än som en hederlig grilled cheese. Betryggande ändå. Karamellfärg kommer, karamellfärg går. Kärleken till grillad ostmacka består.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG