Appropå den där kvargen med smak av energidryck…

07:00 6 Maj 2016

Läsaren Ylva uppmärksammade mig i en kommentar att Lindahls kvarg med smak av energidryck inte fanns på deras hemsida. Borta! Varför? Var det hela bara ett bisarrt aprilskämt? Har den aldrig funnits annat än på WWW? Eller har den funnits men plockats ur sortimentet? Jag bestämde mig för att gå till botten med detta. Älskar att säga så, ”gå till botten”. Det är nästan lika effektivt som att säga att man ”reder ut begreppen”. Trots att det i detta fall bara handlar om ett mail till Lindahls som tog tjugo sekunder att författa. Oavsett har jag fått svar på mina frågor, ett mycket snabbt sådant dessutom.

lindahls

Inte den mest populära i sortimentet alltså, men tydligen har vi konsumenter inte samma känslor för drickvarianten av energidryckskvarget, hur det nu kommer sig. Det vore intressant att se denna smak på fler mejeriprodukter – hur skulle det tillexempel gå för en hårdost med energidrycksmak? Någonting säger mig att vi aldrig kommer att få svaret på den frågan.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp