Hur gick det för de där kondomerna med smak av aubergine?

07:15 13 Sep 2016

Den som någon gång försökt få fram ordet penis med hjälp av emojis vet att det bara finns ett alternativ: auberginen. Det är inte optimalt, men fungerar i nödsituationer. Och sådana befinner man sig ju i både titt som tätt.

Det vet tydligen kondomtillverkaren Durex också om. För en vecka sedan rasslade det till av skräckblandad förtjusning i sociala medier när Durex basunerade ut att de hade för avsikt att lansera en kondom med smak av aubergine:

Alltid skoj när auberginen får vara med och bryta ny mark, tycker jag. Tyvärr visade det sig dock att detta, inte helt oväntat, var ett skämt. Efter att ha delats en miljard gånger på olika www-forum kröp det fram att det hela var en del av en PR-kupp som legat i loopen sedan ett år tillbaka.

Underhållningsvärdet åsido får man nog ändå lov att säga att missionen var åtminstone relativt nobel: Durex vill ha en kondom-emoji, som den del i en kampanj att underlätta för och pusha unga människor att prata om säkert sex. Och alla vet ju att unga människor endast kommunicerar genom emojis. Huruvida det blir något alternativ till auberginen i emojivärlden återstår att se.

/Slaktarn

PS! Relaterad läsning (minus kondomaspekten) finns här: en lång lektion i hur du vinner auberginens förtroende och får den att smaka toppen istället för träbit. 100 % värd läsning.

En kommentar | “Hur gick det för de där kondomerna med smak av aubergine?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Lägger till ett till tips på auberginematrätt: halvera aubergine, gröp ur innehållet, rosta halvorna i ugnen. Under tiden gör tomatsås på valfritt sätt och tillsätt det urgröpta och uppackade innehållet medan du steker löken pga vill ha ur en del vätska. Lägg sedan tomatsåsen i auberginehalvorna, tillsätt ost och gratinera. Gott! Stek ev allt i sesamolja, får en djup och spännande smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG