Kokboken om Shake Shack utkommer i vår

07:00 3 Mar 2017

De som älskar den amerikanska hamburgerkedjan Shake Shack älskar den djupt och innerligt. Jag besökte Shake Shack för första gången förra våren, skrev till och med en liten berättelse om besöket efteråt som jag kallade ”Man skulle inte missa att äta på Shake Shack”. Nu till våren släpper Shake Shack kokbok, skriven av VD:n Randy Garutti, kokboksförfattaren Dorothy Kalins och kulinariskt ansvarige Mark Rosati.

shake shack

Titeln på boken blir Shake Shack: Recipes & Stories och kommer finnas att köpa från och med sextonde maj, men går att förbeställa redan nu. Danny Meyer som är grundare av hamburgerkedjan har skrivit introduktionen till boken, och utlovar utöver sjuttio recept och tvåhundra bilder alla tips du behöver för att återskapa Shake Shack-burgarna hemma.

/Slaktarn

PS: Uppdatering! Finns att köpa bland annat här.

4 kommentarer | “Kokboken om Shake Shack utkommer i vår”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. linnea skriver:

  snälla snälla lägg upp recept på köttfärssås!!!! jag ska göra en vegetarisk variant nu i veckan men utgår gärna från ditt recept för allt du gör är magiskt och du beskriver saker så man lär sig och förstår.

  1. Julia Gummesson skriver:

   Hej Linnea, och tack! Hinner nog inte leverera innan det är dags för din köttfärssåsorgie, men lovar att det kommer framöver :-)))

 2. gmail sign up skriver:

  It’s good to know this. Thank you for sharing. It’s really delicious.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg