De som älskar den amerikanska hamburgerkedjan Shake Shack älskar den djupt och innerligt. Jag besökte Shake Shack för första gången förra våren, skrev till och med en liten berättelse om besöket efteråt som jag kallade ”Man skulle inte missa att äta på Shake Shack”. Nu till våren släpper Shake Shack kokbok, skriven av VD:n Randy Garutti, kokboksförfattaren Dorothy Kalins och kulinariskt ansvarige Mark Rosati.
Titeln på boken blir Shake Shack: Recipes & Stories och kommer finnas att köpa från och med sextonde maj, men går att förbeställa redan nu. Danny Meyer som är grundare av hamburgerkedjan har skrivit introduktionen till boken, och utlovar utöver sjuttio recept och tvåhundra bilder alla tips du behöver för att återskapa Shake Shack-burgarna hemma.
/Slaktarn
PS: Uppdatering! Finns att köpa bland annat här.
snälla snälla lägg upp recept på köttfärssås!!!! jag ska göra en vegetarisk variant nu i veckan men utgår gärna från ditt recept för allt du gör är magiskt och du beskriver saker så man lär sig och förstår.
Hej Linnea, och tack! Hinner nog inte leverera innan det är dags för din köttfärssåsorgie, men lovar att det kommer framöver :-)))
It’s good to know this. Thank you for sharing. It’s really delicious.