Tabasco lanserar ny skitstark sås

07:00 1 Aug 2017

Breaking news för alla hot sauce-älskare: Tabasco lanserar nu sin ”scorpion sauce”, som blir den starkaste hittills.

En liten dash av vanlig bruks-tabasco (även kallad original red sauce) brukar räcka ganska långt för att sätta fart på smaklökarna. Men bor det inte en liten kicksökare i oss alla? En som vill tänja på gränserna, falla fritt? Har man inte funnit tillräckligt av den utsökta smärtan i någon av de andra sju tabascovarianterna som finns i handeln borde den nya skorpinjonsåsen få jobbet gjort, den är nämligen hela tjugo gånger starkare än orginalet. På hemsidan beskriver de sin nya baby såhär: ”A combination of scorpion peppers blended with guava, pineapple and a dash of Tabasco Sauce makes for a tangy sauce with untamed heat and a touch of Caribbean sweetness”.

Att såsen finns att köpa i butik i Sverige ännu betvivlar jag starkt, men kan man inte vänta tills dess att någon lämplig får tummen ur går det att klicka hem sitt exemplar genom företagets egna webshop.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg