Vad ska man med mandelmassa till egentligen?

07:00 20 Apr 2015

Hallå där. Om ni tror att jag tänker skriva ner ett recept på några skitenkla kakor nu så har ni rätt. Förvänta er att slå folk med häpnad med dessa! De är liksom i enklaste laget. Inget att skryta med alls, ändå blir folk så exalterade över dom. En fantastisk ekvation.

1. Köp en såndär lustig korv med mandelmassa. Skär upp i 1 cm tjocka skivor.

2. Baka i ugn värmd till 200 grader tills de är gyllene, tar inte alls lång tid så var på din vakt.

3. För en extra fancy touch: Doppa i smält choklad och låt stelna.

Andra sätt att fluffa upp: Nymortlad kardemumma, att ringla över en sirap på citronsaft och socker, servera tillsammans med skivor av blodapelsin, gör en färskostkräm med färska hallon och kleta på mellan två kakor. Eller grillade fikon. Ja ni vet, gör vad ni vill. Jag bryr mig inte. Just saying.

En kommentar | “Vad ska man med mandelmassa till egentligen?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG