Awaiting friend request

10:02 19 Jun 2012

De enda som vill göra samarbeten med mig och min blogg är typ sexleksaksföretag. Det är sant. De hörde av sig och ba ”ah men bra blogg, vill du samarbeta med oss?”. Och då hade jag typ bara bloggat om dalahästar. Jag blev ju smickrad och sånt men jag kände att det inte riktigt var min grej. Men det var en stor händelse i mitt liv. Jag får fan aldrig mejl. Alla andra bloggare bara ”åååh neeeej jag ligger efter på mejlen, nu måste jag sitta och svara i flera timmar” och jag bara *får aldrig mejl någonsin*:)))))). 

Det är typ samma grej med folk som har massa friend requests på Facebook som de inte har ”orkat” acceptera. Alltså jag tycker det är så sjukt konstigt. Jag har typ aldrig haft tålamodet att låta en vänförfrågan vänta mer än typ en minut efter att jag har sett den. Jag klarar inte av det. Tror typ att personen som har skickat förfrågan sitter och gråter och mår dåligt och har ångest och ligger sömnlös hela nätterna annars. Ja ni fattar. Egentligen så bryr de sig ju inte alls men jag klarar inte av att bara typ strunta i att svara. Det går inte. Jag kan inte ba ”ah jaha shit en vänförfrågan, nä den sparar jag till något senare tillfälle med att acceptera, typ om en vecka eller så, SÅ ATT HEN SOM FRÅGADE MIG FÅR GÅ RUNT OCH SVETTAS LITE”. Seriöst det går inte. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer