Kompost är en lögn

6:58 19 Jun 2012

Det är så sjukt egentligen när man tänker på bananer och att de blir bruna automatiskt utan att göra något. Önskar verkligen att jag hade bananskalshud. De bara ligger där i fruktskålen tillsammans med alla frukter och typ mognar och till sist så blir de bruna som fan och får världens finaste solbränna. Jag fattar inte. Jag vill typ smörja in bananerna med solkräm och se vad som händer. Marinera dem ordentligt i solskyddsfaktor 50 och bara låta dem ligga kvar i fruktskålen så att de aldrig någonsin bli bruna. 

Jag köpte bananer förrförra helgen när jag flyttade hemifrån och typ bara ”ÅÅÅÅÅH THIS IS MIN NYA HEALTHY NYTTIGA LIFESTYLE” och sen så har de typ legat i skålen sedan dess och väntat på att få komma in i värmen i min mun. Nawww. Nu är de typ helt kolsvarta och jag ska slänga dem eller kanske typ donera dem till någon törstande kompost så kanske de typ kan få förvandlas till chips i sitt nästa liv. 

Förlåt men det här med ”kompost” är så sjukt mystiskt. Folk ba ”nä men stoppa ner allt i komposten så blir det typ till…….jord… eller typ pantburkar eller något annat bra………”. Man bara okej…………. Alltså nej. Det kan inte vara så. I väntan på att jag får ett riktigt liv så ska jag sätta mig och observera en kompost och se vad som EGENTLIGEN händer därinne och så säljer jag storyn skitdyrt till typ Expressen och Al Jazeera och får ett stort pris på Blog Awards. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer